Er is veel onzeker in deze tijd. Wat wél zeker is, is Valentijnsdag! Misschien schonk je er eerder nooit zo’n aandacht aan, maar wellicht in deze bijzondere tijd zet je wel graag een speciaal iemand in het zonnetje. Wij weten hoe je dit kan doen, met heel veel Liefs uit Midden-Delfland. 

Liefs uit Midden-Delfland

‘Lekker eten komt uit Midden-Delfland’ en ‘liefde gaat door de maag’. Dit is natuurlijk een 1+1=2 want, voor Valentijnsdag kan je iemand verrassen met een bijzonder lekker ontbijt op bed, diner voor twee of een overnachting in Midden-Delfland. Wij hebben een aantal opties voor je verzameld, weet jij al wie je gaat verrassen?

B&B Rechthuis van Zouteveen ♡ Brasserie Oostgaag

Speciaal voor Valentijnsdag hebben Bed & Breakfast Rechthuis van Zouteveen en Brasserie Oostgaag een bijzonder arrangement. Brasserie Oostgaag heeft een liefdevol menu samengesteld en dit kan je samen met een overnachting (of twee) boeken bij B&B Rechthuis van Zouteveen.

Valentijnsdag – Arrangement 1: Overnacht van 14 op 15 februari in de B&B en geniet op Valentijnsavond van het diner van Brasserie Oostgaag. Prijs: € 175,- incl. diner en uitgebreid ontbijt.

Valentijnsweekend – Arrangement 2: Maak er een fijn weekendje weg van! De eerste avond serveert eigenaresse Marja heerlijke Hollandse pot. De tweede avond geniet je van het diner van Brasserie Oostgaag. Twee overnachtingen voor 2 personen, incl. uitgebreid ontbijt (2x) en diner (2x) voor € 320,-.

Verras je partner en maak er een mooi Valentijnsweekend van!

Wil je meer informatie over deze arrangementen? Neem contact op met Marja van Bed & Breakfast Rechthuis van Zouteveen.

Hier kan je het menu van Brasserie Oostgaag bestellen.

Aan de Zweth voor thuis

Verras je geliefde met het overheerlijke Aan de Zweth voor Thuis Valentijnsmenu. Het heerlijke Valentijnsmenu is te bestellen voor het gehele Valentijns weekend. Bij elk menu zitten duidelijke instructies hoe je het diner kunt opwarmen.

Kreeft & ganzenlever
zwarte truffelvinaigrette / avocado / kalf
***
Pompoen & griet
curry / peul / ‘Impérial’ kaviaar
***
‘Canard á l’amour’
pistache / rode biet / Amarena kers
***
‘Shared Chocolat’
ruby / framboos / roos

€69,- pp

Wil je je geliefde écht helemaal inpakken? Kies dan voor een Fles Rosé bubbels € 21,50, een ADZ aperitiefbox inclusief champagne voor € 95,- of het kaviaarpakket voor € 85,-.

Bestellen Aan de Zweth voor Thuis kan via deze link.

High tea van Koffiehuis de Hooiberg

Verras degene om wie je geeft – dat kan dus naast je partner, ook je zus, ouders of hartsvriendin zijn – met een heerlijke Valentijns High Tea. De komende dagen te bestellen en zondag 14 februari af te halen bij de Koffiehuis en B&B de Hooiberg tussen 13.00 en 15.00 uur, voor € 12,50 p.p. Met een flesje heerlijke Prosecco voor de Valentijnsprijs van € 3,00 maken we dit intieme feestje compleet.

Wil je iemand extra verrassen? Boek dan één van onze sfeervolle kamers: de Hofwoning of de Lindehoeve. Voor het Valentijnsweekend extra romantisch ingericht! ’s Avonds staat er een heerlijk wijntje met borrelplank voor u beiden klaar en ’s morgens serveren we in onze warme Stal een uitgebreid Valentijnsontbijt.

“Doorbreek de ‘Corono-sleur’, verras die ander en gun u zelf eens wat extra’s!”

Voor € 100,00 per stel kan je genieten van het complete verwenarrangement!

Bestellen:
Bestellen kan door te bellen of te appen naar: 06-215 53 128 of doe je bestelling per mail naar: tineke@dehooiberg.nu

De Love Box van Bavette

Restaurant Bavette is op dreef met diverse take away opties. Nu ook voor deze speciale dag hebben ze een fantastisch viergangendiner voor je. Begeleid met vers desembrood en de famous Bavette bitterbal en een fles mousserende wijn voor bij het aperitief. Je krijgt een Master Class van Chef Cupido voor alle bereidingen. Dit alles gaat natuurlijk met de perfecte Valentijn playlist voor tijdens het koken en dineren.

Te bestellen voor 12, 13 en 14 februari.

Bestellen:
Bestellen kan via 010-5911149 of via de website van Bavette.

Tapasplank van Hoeve Avondrust

Voor allen die er samen een klein feestje van willen maken, heeft Hoeve Avondrust een tapasplank samengesteld: “eenvoud en eerlijkheid staan voorop, net als in de liefde!” De tapasplank is gemaakt door Jan Huijgen in de Ton, de buren aan de Zuidbuurt. De producten die op de plank staan zijn gemaakt door Hoeve Avondrust en de kaas is uiteraard van lokale boeren. Er is een tapasplank met worst, maar ook zonder vlees, beiden voor € 27,50.

Bestellen:
Te bestellen via een bericht via Facebook tot 10 februari. Afhalen kan op 13 februari in de boerderijwinkel.

Valentijnsbrunch van De Vreemde Vogel

Verras je geliefde met een heerlijke Valentijns Brunch. Met liefde bereid van heerlijke verse streekproducten, zoals je van De Vreemde Vogel gewend bent. Geniet van huisgemaakt pompoensoepje, hartige quiche, luxe afgebakken broodjes, zoete bladerdeeghapjes o.a. appel, kaneel en chocolade, diverse soorten beleg en prosecco met aardbeien. Dit alles in een luxe geschenkverpakking. € 22,50 per persoon.

Bestellen:
Reserveer je Valentijns Brunch door een mailtje te sturen naar info@devreemdevogel.nl. 

Taarten en ijslollies van Hoeve Bouwlust

Bij Hoeve Bouwlust kan je terecht voor heel veel verschillende streekproducten. Ze maken ook van hun eigen zuivel het lekkerste ijs. Speciaal voor Valentijnsdag maken ze ijstaarten en ijslollies! De winkel is open voor wie in alle rust wil winkelen en nog vele andere speciale lekkernijen wilt kopen.

Voor alle tips die we in dit blog geven, geldt uiteraard dat de huidige richtlijnen in acht genomen dienen te worden. Volg de adviezen goed op: bewaar voor elkaar de ruimte, zorg voor goede hygiëne en blijf thuis bij klachten.

Lees hier meer over een veilig bezoek of verblijf in Midden-Delfland.

avatar

Redactie

Het team van PUUUR Midden-Delfland.