Bij deze restaurants uit Midden-Delfland kan je terecht voor Take Away!

Ga je een blokje om? Vergeet dan niet wat lekkers to-go te halen. Werk je veel thuis, dan is het ook extra fijn om jezelf te verwennen met een take away lunch of diner. Bekijk hier de lekkerste mogelijkheden in Midden-Delfland!

Bavette Farmshop

Bavette Farmshop is het nieuwe kindje van Restaurant Bavette wat geboren is in de eerste Corona golf. Het is een prachtige traiteur naast het restaurant en verkoopt het lekkerste vlees van eigen boerderij. Chef Donald staat achter het fornuis en kookt de heerlijke stoofpotten, maaltijden en bijgerechten. In de Farmshop kan je ze gezellig komen afhalen. Geopend van woensdag tot en met zondag.

Tip: Kijk ook even op de website voor de lekkerste take-away boxen. Nieuw is de Valentijnsbox.

Meer informatie

Brasserie Oostgaag

Ken je Brasserie Oostgaag al? In deze prachtig gerenoveerde boerderij bevindt zich een mooi restaurant. Nu reserveer je er even geen tafel, maar bestel je jouw lunch of diner voor thuis. Je kan dit allemaal bestellen van woensdag tot en met zondag.

Bestellen kan via 010-5915175 of via de website.

Meer informatie

Eetcafé de Bonte Haas

Eetcafé de Bonte Haas is iedere zondag vanaf 10.00 uur geopend voor take away en vanaf 21 januari ook de vrijdagen en zaterdagen van 11.00 tot 19.30 uur. Kijk op hun website voor het heerlijke winterse aanbod. Voor take away kan je gezellig langskomen, voor het afhalen van je lunch kan je 2 uur van te voren bestellen en vanaf 35 euro ook laten bezorgen.

Zoef Zoef, hup naar de Bonte Haas!

Meer informatie

De Buytenplaets

Voor lekkers to-go zoals koude en warme dranken, oerfriet, snacks, poffertjes etc. kan je terecht bij De Buytenplaets. Geopend tot 17.00 uur, direct bij onze entree te bestellen. Voor een take away menu kan je op de website je keuze maken. Graag een uur van te voren bestellen.

Het afhaalmenu is te vinden op de onderstaande knop.

Meer informatie

Aan de Zweth

Ze hopen je snel te mogen ontvangen in hun sterren restaurant maar tot die tijd kan je thuis toveren met hun ‘ADZ voor thuis‘ menu. Kies voor dit feestje op je bord als je graag een avond verrast wilt worden. Het menu van chefkok Joris Peters is uit te breiden met een wijnarrangement.

Kijk op de website voor het menu!

Meer informatie

’t Sonnetje

’t Sonnetje is de hele decembermaand gesloten omdat ze rekening willen houden met de zorg en voor zichzelf alle onzekerheid willen wegnemen. Wel kan je nog steeds bij ze terecht voor de Gourmet Box, de Hot Delivery (thuisbezorgen van burgers, burrito’s en andere lekkernijen) en voor het Winterplein op het terras van ’t Sonnetje (van vrijdag t/m zondag van 12.00 – 17.00 uur).

Meer informatie

Café du Midi

Bij Café du Midi in Delfgauw kan je iedere dag terecht voor koffie to go met wat “lekkers van de dag”. Er is veel te kiezen en ook voor de lunch kan je er terecht.

Zin in fijne wandeling daar? Het gebied rondom is er prachtig. Wandel in de natuurgebieden de Delftste Hout, Bieslandse Bos of Balij.

Meer informatie

Paviljoen ’t Middelpunt

Paviljoen ’t Middelpunt heeft voor 1e en 2e kerstdag een heerlijk ‘Stay-at-home Christmas dinner’ voor je klaarstaan. Het 4-gangen diner bestaat o.a. uit rundercarpaccio, ossenstaartsoep, hazenpeper en een kerstdessert. Als extraatjes krijgt u daar ook amuses en bonbons voor bij de koffie bij. De chef stuurt tevens een duidelijke beschrijving mee hoe u het menu dient op te warmen. De prijs is €35.- per persoon en het menu is vanaf 2 personen te bestellen via info@paviljoenschipluiden.nl.

Boxen zijn zowel 1e als 2e kerstdag af te halen bij Paviljoen ’t Middelpunt tussen 12.00 uur en 16.00 uur.

Ook voor gourmetschotels kan je terecht bij ’t Middelpunt.

Meer informatie

Koffiehuis de Hooiberg

Fiets je graag in Midden-Delfland? Fiets dan langs Koffiehuis De Hooiberg in ’t Woudt. Daar kan je terecht voor diverse warme dranken, taart of bestel hier jouw lunch, high-tea of borrelplank.

Je vindt meer informatie over hun take away op de social media van Koffiehuis de Hooiberg.

Meer informatie

De Vreemde Vogel

Op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur biedt De Vreemde Vogel van alles to go aan. Er zijn allerlei warme of koude drankjes, lunch, vers gebakken poffertjes en zelfs diner.

Een coronaproof uitje bij De Vreemde Vogel kan ook. De geweldig leuke curlingbaan (Duckling) en de Escaperoom zijn geopend voor gezinnen!

Meer informatie

Het Raadhuis Schipluiden

Wil jij Kerstmis ook met een lekker ontbijtje beginnen? In de kerstontbijtbox van Het Raadhuis vind je o.a. een proefstolletje van Holtkamp, mini schippersbolletje met beleg naar keuze, granola met vers fruit en yoghurt, huisgemaakte chocolademousse en een heerlijke smoothie met framboos, aardbei en sinaasappel. Een kerstontbijtbox kost 24 euro p.p.

Bestellen kan tot donderdag 23 december, 17.00 uur via 06-17722044 of info@raadhuisschipluiden.nl. De bestelde ontbijtjes zijn af te halen op 1e of 2e kerstdag tussen 8.30 en 10.00 uur.

Meer informatie

#steundehoreca

Steun alle lokale horeca gedurende deze lockdown zoveel mogelijk te steunen. Ze hebben je steun opnieuw zo hard nodig! Bekijk hier alle horecapartners van PUUUR Midden-Delfland.

Alle horecapartners
bar en kast met koffie- en theekopjes bij koffie en theeschenkerij Bij de Buurvrouw in Midden-Delfland