Een tekort aan melk door de droogte? Nee hoor, melden boeren in Midden-Delfland. Door de commotie die vorige week ontstond worden inmiddels veel boeren gebeld of er nog wel melk is. Tuurlijk! Bij boeren in Midden-Delfland tap je zelf heerlijke rauwe melk.

Onjuiste berichtgeving door Jumbo

De afgelopen week ontstond er veel verwarring door lege schappen in supermarkten van de Jumbo waar normaal de zuivel stond. Eén vestiging van de Jumbo maakte het wel heel bont door te stellen dat er een tekort was door de droogte. Boeren uit Midden-Delfland worden inmiddels vaak gebeld en ze kunnen iedereen gerust stellen: er is voldoende melk.

Melk uit Midden-Delfland

Boeren in Midden-Delfland maken de lekkerste melk! Soms koop je die kant en klaar verpakt, bij een aantal andere boeren kun je zelf rauwe melk tappen. Mocht je het verschil willen proeven met melk uit de supermarkt, dan raden we je echt aan dat een keer te doen. Je zult verbaasd staan over de smaak.

Nog veel meer zuivel

Naast rauwe melk produceren veel boeren ook gepasteuriseerde producten als yoghurt, karnemelk en vla. Bij Boerderij Landlust en Hoeve Bouwlust kan je ook terecht voor A2-melk. Dat is melk die goed te verdragen is voor mensen met een lactose intolerantie.

En vergeet natuurlijk niet dat je ook de lekkerste kaas en de heerlijkste roomboter bij boeren in Midden-Delfland vindt.

Verkooppunten in Midden-Delfland

Voor heerlijke melk en tal van andere zuivelproducten kun je terecht bij de onderstaande boeren in Midden-Delfland:

Hoeve Bouwlust
Melk Lokaal Westgaag
Biologische Boerderij Landlust
Hoeve Rust-hoff
Boerin in Midden-Delfland
Kaas- en zuivelboerderij van Winden

Kijk op de pagina’s van de verschillende boeren en hun eigen websites voor de openingstijden!

[google_map_easy id=”2″]

avatar

Redactie

Het team van PUUUR Midden-Delfland.