Het is weer tijd om de liefde van je leven te verrassen! Wij weten hoe je dit kan doen … namelijk met heel veel Liefs uit Midden-Delfland. 

Liefs uit Midden-Delfland

‘Lekker eten komt uit Midden-Delfland’ en ‘liefde gaat door de maag’. Dit is natuurlijk een 1+1=2 want, voor Valentijnsdag kan je iemand verrassen met een bijzonder lekker diner voor twee of een overnachting in Midden-Delfland. Wij hebben een aantal opties voor je verzameld, weet jij al wie je gaat verrassen?

Een 4-gangen liefdesdiner

Liefde gaat door de maag en op een romantische locatie (waar veel stellen elkaar het ja-woord geven) kun je het weekend voor Valentijnsdag een tafel reserveren voor een 4-gangen diner bij Brasserie Oostgaag. Alles is hier tot in de puntjes verzorgd en je kan echt genieten van een avondje uit, midden in de polder!

Ook leuk in combinatie met een overnachting bij B&B Rechthuis van Zouteveen, zie hieronder voor het arrangement!

Reserveer een tafel

Diner ♡ Overnachting

Speciaal voor Valentijnsdag heeft Bed & Breakfast Rechthuis van Zouteveen twee arrangementen in combinatie met een liefdevol diner bij Brasserie Oostgaag of Restaurant Bavette. Je boekt deze arrangementen bij de B&B. Je wordt hier ontvangen met een glaasje bubbels door de allervriendelijkste gastvrouw Marja en je zult je verwonderen over de locatie, de kamers en het uitzicht.

Geniet van een liefdevol 4-gangen diner bij Brasserie Oostgaag en een verblijf in het weekend in de B&B, voor twee nachten, twee personen voor € 300,00. In de ochtend erna wordt je wakker met een heerlijk vers ontbijt.

Je kunt ook op Valentijnsdag dineren bij Bavette en genieten van een 5-gangen diner en erna overnachten in de B&B. Uiteraard ontbreekt ook hier het heerlijke ontbijt niet in de ochtend. Voor € 292,50 kun je dit arrangement boeken.

Verras je partner en maak er een mooie Valentijn van!

Boek het arrangement

Liefde op het nest

Ga samen op pad, hand in hand genieten! Met een wandeling rondom de Ackerdijkse Plassen kom je langs de aalscholverkolonie. Deze vogels zijn extreem vroege broeders en zitten tijdens Valentijnsdag op het nest. Ook zijn ze gehuld in hun mooiste verenkleed. Let maar eens op de zilverwitte kop, nek en witte veren onder de vleugels. Die hebben ze alleen in de broedtijd. Vogelaars noemen dat een prachtkleed. Trek jouw wandel-prachtkleed aan en ga er heerlijk op uit.

Bekijk de route hier

Zet je lief in ’t Sonnetje

Op dinsdag 14 februari is het tijd om je liefje wat extra in het Sonnetje te zetten! Speciaal voor deze dag is er een romantisch menu gemaakt en zit je bij ’t Sonnetje in Maasland reuze knus. Reserveer je even vooraf?

Zet je lief in 't Sonnetje

Samen romantisch wandelen

Eeuwenoude lanen, slingerende paden, sierlijke bruggetjes. Is er iets romantischer dan een wandeling op de eeuwenoude Buitenplaats De Tempel? De 2 km-lange wandelroute voert je langs de highlights van deze onontdekte groene parel in Rotterdam Overschie. In februari staan de sneeuwklokjes in bloei!

Bekijk de route hier

Vier Valentijn bij Bavette

Dit jaar pakt Restaurant Bavette wederom uitgebreid & liefdevol uit tijdens Valentijn. Speciaal extra geopend op dinsdag 14 februari! De perfecte dag voor een hot en sizzling date bij Bavette. Kom samen genieten van elkaar en uiteraard heeft de “Love Doctor” Chef Donald voor deze avond een zalig menu samengesteld.

Ook leuk in combinatie met een overnachting bij B&B Rechthuis van Zouteveen!

Reserveer een tafel

Bestel de Valentijnbox voor thuis

Blijf je liever thuis tijdens Valentijn? Je kent het wel, kaarsje aan … romantisch muziekje en de avond kan beginnen. Maak de avond volledig af met het Valentijn menu van Restaurant Bavette én wees verzekerd van een romantische avond voor 2. Zoals je wellicht bekend bent met het concept, bereidt Bavette al 90% voor! Jij hoeft alleen nog maar de overige 10% af te ronden van de gerechten. Zo blijft er nog meer tijd over om van elkaar te genieten! Beperkte hoeveelheid beschikbaar.

Bestel de Valentijnbox

Overnachting voor twee in een B&B

Verras je lief met een romantische overnachting in B&B in het lieflijke dorp ’t Woudt. Geniet hier van de romantisch ingerichte Hofwoning, een met kaarsjes verlichte badkamer met ligbad en een lovely breakfast! Hier ben je even weg van alle drukte en kan je ook in de omliggende polders prachtig wandelen.

Komt het weekend ervoor of erna beter uit? Ook dát is mogelijk.
Neem contact op met Tineke van B&B de Hooiberg.

Boek een overnachting

Een Boeregoed cadeau

De dag van de liefde wordt in steeds meer landen gevierd. Een veelgehoorde opmerking is echter dat de dag veel te commercieel is. Ondanks dat vindt BoereGoed het wél heel leuk om iemand te verrassen.

Even een stukje geschiedenis: De naam Valentijnsdag is afkomstig van de priester Sint Valentijn uit Rome, die leefde in de 3e eeuw na Christus. Volgens de overlevering bestond er in die tijd een keizerlijke wet die het soldaten verbood om te trouwen. Men geloofde namelijk dat vrijgezellen eerder bereid waren te sterven op het slagveld. Valentijn zou echter in het geheim toch soldaten hebben gehuwd, omdat hij van mening was dat liefde alles overwon. Toen keizer Claudius II (268-270) dit ontdekte, liet hij de geestelijke op 14 februari 269 executeren, en zo werd Valentijn een martelaar voor de liefde. Wist jij dit?

Commercieel of niet: Boeregoed vindt het een prima gelegenheid om even stil te staan bij je geliefde en trekken het daarom gewoon wat breder. Want wat is er nou leuker om bijvoorbeeld je ouder(s), grootouder(s) of gewoon iemand die het niet verwacht iets te geven.

Met dit heerlijke thee pakket (een schattige mok, verse gember, chocola en lekkere thee van Puur Kruid) kun je echt iemand heel blij maken!

Koop een Boeregoed cadeau
wilgen winter niet geknot spiegel reflex water
foto: Danny Taheij

Ontdek Midden-Delfland

Wees welkom in Midden-Delfland! Het Midden-Delflandgebied is een open veenweidegebied tussen de steden Delft, Rotterdam en Den Haag in. Het is een grote, groene oase van rust. Het is het landschap van ‘koe in de wei, grutto in de lucht’. En uitgeroepen tot Bijzonder Provinciaal Landschap. Hier vind je trotse boeren die dagelijks hun dieren verzorgen en het land bewerken.

Iedereen die van de natuur houdt is van harte welkom om hier te komen ontspannen, recreëren, overnachten, vergaderen in het groen, genieten van het erfgoed, de cultuur en de pittoreske dorpskernen. Dit alles gaat goed samen met het proeven van de mooiste streekproducten die in Midden-Delfland met veel passie gemaakt worden.

Ontdek Midden-Delfland