Ont-haas-ten met Pasen

Ben jij ook een gezellige Pasen aan het voorbereiden met je gezin of familie? Heerlijk toch, zo met zijn allen rond de tafel!

Wij hebben voor jouw paasweekend een paar leuke tips om te doen in het open en groene landschap van Midden-Delfland. Kom je ook ont-haas-ten?

dinertafel van der valk hotel delft a4

1. Paasbrunch bij van der Valk Hotel Delft A4

Kom je Pasen vieren bij Van der Valk Hotel Delft A4?

Op 1e en 2e Paasdag kun je dit jaar met familie en vrienden voor het eerst genieten van onze gezellige Paasbrunch. We serveren allerlei heerlijke koude en warme gerechten, met voldoende keuze uit vis, vlees en vegetarische gerechten. We sluiten de brunch af met een feestelijk dessertbuffet.

Boek je Paasbrunch
lente dag bouwlust kinderen

2. Lentedag bij Hoeve Bouwlust

Op Tweede Paasdag vieren ze de lente bij Bouwlust tijdens Lentedag. Van 10:00u tot 16:00u is op de boerderij van alles te beleven: visjes hengelen, cadeautjes zoeken in de hooiberg, op de foto met een lammetje, langslopen bij marktkraampjes, schminken, knutselen, een speurtocht volgen. En nog veel meer!

Kom naar de lentedag
Schaapskudde Vockestaert - lammetjesdag

3. Lammetjesdag

Op 2e Paasdag (maandag 10 april) is het Lammetjesdag! Dan is iedereen van harte welkom om de schapen en lammetjes te bezoeken! Kom je ook naar de Adrianushoeve aan de Woudweg 26 in Schiedam? Er zijn veel leuke dingen te doen, zoals lammetjes knuffelen, knutselen, survival, marshmallows roosteren, slootexpeditie, Ierse volksmuziek, etc.

Bezoek de lammetjedag
jonge dame in de bediening op een vol terras bij De Vreemde Vogel in Midden-Delfland

4. Borrelen bij De Vreemde Vogel

De brunch en lunch zijn jammer genoeg volgeboekt bij De Vreemde Vogel, maar je kunt nog wel een tafeltje boeken op het terras van het Tuincafé voor een gezellige borrel. Ga naar de site en reserveer je tafel.

Ik wil borrelen bij De Vreemde Vogel
Boitique restaurant bavette lazy easter sundat menu pasen 2023 maasland midden-delfland

4. Lazy Easter Sunday menu

Met een heerlijke paasweekend voor de deur is het fijn om jezelf te verwennen met Bavette’s ‘Lazy Easter Sunday menu.’ Het 3-gangenmenu bestaat uit cappuccino van asperge met gamba, steak met seizoengroenten en handgesneden frieten, dolce de Leche met amandelflakes en kost 34,95 per persoon. Vanaf 17:00 kunt u  aanschuiven.

Lazy Easter Sunday menu bij Bavette

Varen met Pasen

Varen in het waterrijke Midden-Delfland … dat belooft een heerlijke dag op het water met een ultiem gevoel van vrijheid. Misschien is de pracht van dit mooie gebied wel het beste te beleven vanaf het water. Huur een elektrisch bootje en volg een van de routes uit het vaarroutenetwerk.

Kom varen in Midden-Delfland

Fietsen met Pasen

Zorg dat je e-bike opgeladen is of ga na de paasbrunch op eigen kracht heerlijk op pad voor een fietstocht door de polder. In de lente is er zoveel te zien en te ontdekken. Wij hebben leuke fietsroutes voor je op een rijtje gezet.

Ontdek de fietsroutes

Wandelen met Pasen

Zo heerlijk om na de paasbrunch naar buiten te gaan voor een frisse neus en om de verorberde calorieën eraf te lopen. In de lente, met de vele weidevogels is het extra bijzonder om te genieten van het stiltegebied Midden-Delfland.

Ontdek fijne wandelroutes

Vrolijk Pasen!

avatar

Redactie

Het team van PUUUR Midden-Delfland.