Met deze tips beleef jij een heerlijke zomervakantie in Midden-Delfland

De zomervakantie staat voor de deur: tijd voor plezier en ontspanning! Met de uitgestrekte polders en vele waterwegen biedt Midden-Delfland jou een oase van rust in de drukke Randstad. Hier ben je even helemaal weg.

Naast fietsen, wandelen en varen is er deze zomer nog veel meer te beleven in Midden-Delfland. Van overnachten in de polder tot lokaal (en biologisch!) winkelen bij de boer en van een familiefestival tot spelen op de boerderij. Met deze blog vol tips ga jij een heerlijke zomervakantie tegemoet. Kom je ook genieten bij deze idyllische plekjes in het groen?

Buitengoed Ta Fete

1. Kamperen in de polder bij Buitengoed Ta Fête

Zodra je de lange oprijlaan met knotwilgen van Buitengoed Ta Fête oprijdt vallen alle zorgen van je af. Op dit prachtige stuk land met een deels historische boerderij uit 1695 geniet je van alles wat de natuur je te bieden heeft. Zittend voor je tent in de weelderige boomgaard kijk je uit over de polder en ervaar je de stilte en het gevoel niets te hoeven. Buitengoed Ta Fête is jouw buitenfeestje deze zomervakantie!

Boek nu
Bas van den Berg Hoeve Ackerdijk Kaas kazen op de kaasplanken kaasmaker boer

2. Lokaal winkelen bij Hoeve Ackerdijk

Maak op jouw wandeling of fietstocht een tussenstop bij biologische boerderij Hoeve Ackerdijk en koop jouw eieren, kaas en vlees direct bij de boer. Naast hun producten van hun eigen vee verkopen ze ook delicatessen als jam, honing en mosterd van andere boeren in de omgeving. Door lokaal te kopen geniet jij van mooie producten én houd je ons landschap groen. Na jouw bezoek aan de boerderijwinkel van Hoeve Ackerdijk zet jij de meest heerlijke gerechten op tafel; thuis of op de camping!

Meer informatie
De Vreemde Vogel Midden-Delfland

3. Dansen, lachen en genieten met het hele gezin bij De Vreemde Vogel

Bij het bijzondere buitenhotel De Vreemde Vogel kun je je de hele zomer vermaken met het hele gezin. In en rondom het tuincafé is weer van alles te doen. Van kindertheater tot live-muziek en van eigen pizza’s bakken tot jeu-de-boulen. Blijf na een gezellige middag lekker hangen en logeer in één van de originele accommodaties.

Boek nu
meivakantie Hoeve Bouwlust

4. Spelen en ontspannen op de boerderij bij Hoeve Bouwlust

Vakantie vieren op de boerderij, wie wil dat nou niet? Bij Hoeve Bouwlust kan het. Middenin de polder geniet je hier van een heerlijke boerenlunch, speel je een spelletje boerengolf of kampeer je met uitzicht op de weilanden. Met alle dieren op het erf is Hoeve Bouwlust leuk voor jong en oud. Houd ook de agenda in de gaten, want deze zomer staan er allerlei leuke activiteiten op de planning!

Meer informatie

Scroll verder voor

meer zomervakantietips

6 zalige zomerroutes om te ontdekken

Wandelen is misschien wel de beste manier om het Bijzonder Provinciaal Landschap van Midden-Delfland te verkennen. Hoewel je je niet ver bevindt van grote steden als Den Haag en Rotterdam ervaar je complete rust wanneer je dwars door de uitgestrekte polders wandelt. De zomer is een prachtige periode om meer te ontdekken. Met deze routes kom je op de mooiste plekken in Midden-Delfland.

Ik wil tips!

Deze events mag je niet missen deze zomer

Vliegend Wandelpad 2024 juni

Vliegend Wandelpad

Van 15 juni t/m 14 juli opent Vockestaert een nieuw Vliegend Wandelpad. Wandel dwars door de Dorp- en Duifpolders van Midden-Delfland en kom op plekken waar je normaal niet kunt/mag komen.

Rondje Zoet & Zout - Midden-Delfland

Rondje Zoet & Zout

Maak op 6 juli, 3 augustus en 14 september een ontdekkingsreis in historische vaar- en voertuigen door Maassluis, Midden-Delfland en Vlaardingen met Rondje Zoet & Zout.

Zomeravondconcerten 't Woudt

Zomeravondconcerten in 't Woudt

In de zomermaanden klinkt er weer prachtig muziek van nationale en internationale topmusici tijdens de ‘Zomerconcerten in ’t Woudt’.

avatar

Esmeralda Groen

Hallo, ik ben Esmeralda, online marketeer en redacteur bij PUUUR Midden-Delfland. Met veel passie deel ik de leukste plekjes met jou en inspireer ik je graag voor jouw volgende bezoek in Midden-Delfland. Heb je vragen? Stuur een e-mail!