Wilt u Solexen op locatie? Wij zetten geheel verzorgd de Solexen bij u op de stoep neer. Groepen tot 100 personen zijn voor ons geen probleem. Van Anna Paulowna tot Burgh Haamstede en van Wassenaar tot Den Bosch hebben wij tours gereden.

Van Groningen tot Maastricht, overal in Nederland

Naast diverse particulieren ook voor o.a. Ballast Nedam, Unilever, Nederlandse Gasunie, ABN Amro, ziekenhuizen & voetbalclubs.

Als enige leveren wij een totaalplaatje, dus net zo compleet als een SolexTour vanaf onze locatie als vertrek- en eindpunt. We nemen het volgende mee: Solexen, lange leren jassen met mooie pothelmpjes, haarnetjes, begeleiding en ludieke bezemwagen(s) voor eventuele pechgevallen.

De groep wordt professioneel begeleid; een gastheer voorop, een bezemwagen(s) en een aantal begeleiders midden in de groep voor afzetten van kruispunten etc. Zij hebben allemaal portofoon-contact om jullie veilig van A naar B te brengen.

In overleg met jullie stippelen wij van tevoren (op Solexen natuurlijk) een mooie route uit die wij die dag gaan rijden. In principe rijden wij op locatie een standaard SolexTour van 3 uur, maar korter/langer kan natuurlijk ook. In die 3 uur stoppen we onderweg normaal gesproken 2 keer voor een consumptie, dit omdat je na 3 kwartier solexen toch echt een beetje last van je kont krijgt.

Voorafgaand aan de tocht geven we een duidelijke uitleg van de werking van de Solex en rijden we oefenrondjes.

Tijdsduur: 3,5 uur (incl. 30 minuten ontvangst & verkleedpartij)

Meer info te vinden op de website van De Tuinderij

Andere groepsuitjes

Deze groepsuitjes vind je vast ook leuk!

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende groepsactiviteiten.