Coronaproof uitje: Speurtochten

De Vreemde Vogel biedt nu twee leuke speurtochten aan voor de echte speurneuzen. Samen ben je er veilig op uit en heerlijk buiten in het Krabbepark en in de Broekpolder.

Speurtocht 2,5 km
Een originele speurtocht in het Krabbepark, geschikt voor de kleine kinderen. Een wandeling met allemaal leuke opdrachten voor kinderen in de leeftijd van 3 tot ongeveer 6 jaar. Jullie krijgen een tas en schatkaart met alle benodigde attributen mee voor onderweg. Het ideale uitje voor jong en oud om samen te genieten van de buitenlucht. Het is een wandeling (of fietstocht voor de kleine kids) van ongeveer 2,5 km.

Speurtocht 6,5 km
De lange speurtocht gaat door het prachtige natuurgebied de Broekpolder. Een wandeling met allemaal leuke opdrachten voor kinderen in de leeftijd van 5 tot ongeveer 10 jaar. Ook hier krijg je een tas met schatkaart mee. Het is een wandeling (of fietstocht voor de kleine kids) van ongeveer 6,5 km.

Tip: voor de allerkleinste kinderen hebben we ook een gratis speurtocht (bij een drankje of hapje) op ons eigen terrein. Dan mogen ze op zoek naar de Vreemde Eenden in de bomen.

Online reserveren
Je kunt de speurtocht doen op een tijdstip naar eigen keuze (start begin ochtend of begin middag) in het weekend en in de vakanties. Reserveren kan nu online! Reserveer online voor 1 persoon, dat staat gelijk aan 1 speurtocht voor 1 groep (voor 4 a 5 personen).

Prijs € 6,- per persoon inclusief een drankje naar keuze. We rekenen geen borg (maar kosten worden verhaald als iets mist of kapot is).

Meer info en boeken via website.

Andere familieuitjes

Deze familieuitjes vind je vast ook leuk!

Andere familieuitjes

Deze familieuitjes vind je vast ook leuk!