Bij de Delflandhoeve kun je vergaderen op een prachtige kleinschalige locatie in het groen. Met uitzicht op bossages en een waterplas waant eenieder zich ver weg van de eigen werkplek.

Middenin de natuur

De Delflandhoeve ligt midden in de natuur. De boerderij ligt op 7,5 ha eigen terrein en wordt omgeven door het Abtswoudse Bos. Het is een bijzondere vergaderplek. Wat is er mooier voor een zakelijke bijeenkomst om samen te zijn in een landelijke omgeving, de keuze te hebben om binnen of buiten te vergaderen en tijdens de lunch te genieten van een wandeling of een kanotochtje door het Abtswoudse Bos?

De oude koeienstal achter het woonhuis is omgetoverd tot twee prachtige met elkaar verbonden ruimtes met vrij uitzicht op het achterliggende landschap. De zaal beneden is opengewerkt tot de nok van het dak voor een ruimtelijke beleving. De vide is op de voormalige hooizolder en heeft een meer besloten karakter met schuine wanden. Naast deze twee ruimtes heeft u nog de beschikking over een aparte lunchruimte, groot terras, grasveld en overdekte hooiberg. Er is alle ruimte voor zakelijke bijeenkomsten tussen de 12 – 60 personen.

De Delflandhoeve ligt op slechts 5 kilometer afstand van het centum van Delft.

Locatie

Partner

Nothing found.

Andere groepsuitjes

Deze groepsuitjes vind je vast ook leuk!

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende groepsactiviteiten.