In samenwerking met Vitesse Delft en Villa Joep organiseert Vockestaert een 4-seizoenenwandeling ten bate van de strijd tegen kinderkanker.

Wandelen voor het goede doel

Elk seizoen wordt een vaste route gelopen, zodat u kunt ervaren hoe de polder door het jaar heen verandert. Een wandelvierdaagse, maar dan net even anders.

Met stichting Villa Joep (www.villajoep.nl) en voetbalvereniging c.s.Vitesse Delft (www.vitessedelft.nl) heeft Agrarische Natuurvereniging Vockestaert de afgelopen twee jaar een mooi bedrag voor de strijd tegen kinderkanker bij elkaar gebracht!

Reden voor de drie samenwerkende organisaties om ook in 2020-2021 een 4-seizoenenwandeling te organiseren. Elk seizoen wordt een vaste route gelopen, zodat u kunt ervaren hoe de polder door het jaar heen verandert. Een wandelvierdaagse, maar dan net even anders. De komende editie is op zondag 18 oktober van 08.00 – 17.00.

Het is mogelijk om drie afstanden te lopen (10, 20 en 25 kilometer). De wandeling van 25 kilometer is nieuw en dat biedt de mogelijkheid om de prachtige Tanthofkade ook in een wandeling op te nemen! De wandelaars komen wederom langs de boerderij van Schaapskudde Vockestaert Midden-Delfland om zowel te genieten van een drankje als om de kudde te bezoeken.

We hopen veel wandelaars te begroeten voor het goede doel!

Aanmelden

Je kunt een keuze maken uit wandelingen van 10, 20 of 25 km. Aanmelden kan via de site van ANV Vockestaert.

Andere wandeluitjes

Deze wandeluitjes vind je vast ook leuk!

Nothing found.

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende wandelactiviteiten.

1 jan
- 31 dec
Wandelroutes in Midden-Delfland
Fietsen en wandelen kan het hele jaar rond. Kijk hier voor routes.
19 dec
17:00
Lichtjesfeest met verlichte schapen op de laatste zaterdag voor Kerstmis.