In samenwerking met Vitesse Delft en Villa Joep organiseert Vockestaert een 4-seizoenenwandeling ten bate van de strijd tegen kinderkanker.

Wandelen voor het goede doel

Met stichting Villa Joep en voetbalvereniging c.s.Vitesse Delft hebben Agrarische Natuurvereniging Vockestaert en St. Schaapskudde Vockestaert de afgelopen drie jaar een mooi bedrag bij elkaar gebracht voor de strijd tegen kinderkanker. Ook de wandelingen in 2020-2021 waren een groot succes: er is door veel deelnemers fijn gewandeld en er is een recordbedrag bereikt voor Villa Joep!

Reden voor de samenwerkende organisaties om ook in 2021-2022 een 4-seizoenenwandeling te organiseren. Elk seizoen wordt een vaste route gelopen, zodat u kunt ervaren hoe de polder door het jaar heen verandert. Een wandelvierdaagse, maar dan net even anders. Dit keer vinden de wandelingen plaats op 20 februari, 22 mei en 21 augustus.

Het is wederom mogelijk om drie afstanden te lopen (10, 20 en 25 kilometer). Daarbij komt u ook langs de boerderij van Schaapskudde Vockestaert en kunt daar een drankje nuttigen en/of de schaapskudde even bezoeken.

Starten kan van 9.00 tot 12.00 uur vanuit het clubgebouw van Vitesse, Henk van Riessenlaan 2 te Delft. Kinderen onder de 10 jaar lopen gratis mee, maar wel onder begeleiding van een volwassene.

Aanmelden kan door onderstaand inschrijfformulier in te vullen en te verzenden. Na aanmelding krijgt u per mail informatie over o.a. de betaling. Als dat gedaan is, is de inschrijving definitief. Schrijft u zich in voor alle wandelingen in, dan geldt een voordelig tarief.

Wij wensen u veel wandelplezier en hopen wederom op een mooi bedrag voor het goede doel!

Aanmelden

Je kunt een keuze maken uit wandelingen van 10, 20 of 25 km. Aanmelden kan via de site van ANV Vockestaert.

Andere wandeluitjes

Deze wandeluitjes vind je vast ook leuk!

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende wandelactiviteiten.

12 feb
11:00
Hoeve Bouwlust Streekproducten winkel in oude hooiberg bij Hoeve Bouwlust
Speurtocht voor het hele gezin