In samenwerking met Vitesse Delft en Villa Joep organiseert Vockestaert een 4-seizoenenwandeling ten bate van de strijd tegen kinderkanker.

Wandelen voor het goede doel

Er even tussenuit in de buitenlucht en genieten van de natuur: dat is altijd al heerlijk en met inachtneming van de regels, zeker in deze Corona tijd een echte aanrader! Mochten ten tijde van de Winterwandeling de Coronamaatregelen nog van kracht zijn, dan ontvangt u na aanmelding per mail bericht over de maatregelen die wij nemen om ervoor te zorgen dat er veilig kan worden gewandeld, conform de richtlijnen van het RIVM. U kunt de wandeling dan bijv. ook een andere dag lopen.

Elk seizoen wordt een vaste route gelopen, zodat u kunt ervaren hoe de polder door het jaar heen verandert. Een wandelvierdaagse, maar dan net even anders.

Met stichting Villa Joep (www.villajoep.nl) en voetbalvereniging c.s.Vitesse Delft (www.vitessedelft.nl) heeft Agrarische Natuurvereniging Vockestaert de afgelopen twee jaar een mooi bedrag voor de strijd tegen kinderkanker bij elkaar gebracht!

Reden voor de drie samenwerkende organisaties om ook in 2020-2021 een 4-seizoenenwandeling te organiseren. Elk seizoen wordt een vaste route gelopen, zodat u kunt ervaren hoe de polder door het jaar heen verandert. Een wandelvierdaagse, maar dan net even anders. De komende editie is op zondag 18 april 2021. 

Starten kan van 8.00 tot 12.00 uur vanuit het clubgebouw van Vitesse, Henk van Riessenlaan 2 te Delft. Kinderen onder de 10 jaar lopen gratis mee, maar wel onder begeleiding van een volwassene. Aanmelden kan door het inschrijfformulier in te vullen en te verzenden.

Het is mogelijk om drie afstanden te lopen (10, 20 en 25 kilometer). Mogelijke zullen we de routes aanpassen t.o.v. de voorgaande edities. De wandelaars komen wel weer langs de boerderij van Schaapskudde Vockestaert M-D om zowel te genieten van een drankje als om de kudde te bezoeken.

We hopen veel wandelaars te begroeten voor het goede doel!

Aanmelden

Je kunt een keuze maken uit wandelingen van 10, 20 of 25 km. Aanmelden kan via de site van ANV Vockestaert.

Andere wandeluitjes

Deze wandeluitjes vind je vast ook leuk!

Nothing found.

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende wandelactiviteiten.

18 apr
8:00
ANV Vockestaert - Wandelen voor Villa Joep
Een 4-seizoenenwandeling door de natuur voor het goede doel.