In de 17/18e eeuw voeren dagelijks drie trekschuiten, met handelswaar en passagiers, naar Delft. De oude trekvaart route staat weer in de belangstelling en je kunt deze unieke route meemaken in een prachtige dagtocht naar Delft.

Je bent van harte uitgenodigd om de unieke route met een nostalgisch karakter een keer te er”varen”.

Meevaren kan op elke donderdag

Elke donderdag varen we via Schipluiden, Op Hodenpijl en Den Hoorn naar Delft. Elementen uit die tijd zijn bewaard gebleven en goed zichtbaar op het traject. Ook het typische Hollandse landschap met koeien in de wei is een genot voor het oog. Bovendien varen we langs de prachtige flora en fauna van de Vlietlanden.

Informatie:

Vertrek is vanaf de opstapplaats om 09.30 uur vanaf adres: PC Inzight, Oude Veiling 1 te Maasland.
Omstreeks 12.00 uur komen we aan in Delft. Daar is het mogelijk om een stadswandeling te maken, een museum te bezoeken of een terrasje te pakken. Vertrek uit Delft is om 14.15 uur, nabij het nieuwe station. Omstreeks 16.30 uur komen we weer aan in Maasland bij de opstapplaats.

Reserveren en kosten:

Reserveren is aanbevolen, want vol = vol.
Aanmelden kan tot elke woensdag tot 18.00 uur. Op het laatste moment aanmelden is ook mogelijk indien er plek is en als we voldoende aanmeldingen hebben.

Je kan je aanmelden via:
E-mail: info@warboutrondvaarten.nl
Telefoon: 0105924494
Warbout Rondvaarten

Kosten zijn 25,00 euro per persoon.

We houden rekening met de Coronamaatregelen van 1,5 meter afstand. Ook aan boord, met uitzondering voor mensen uit hetzelfde huishouden.

De boot is helaas niet rolstoelvriendelijk.