Neem een kijkje in een druivenserre en waan je in de wereld van de Westlandse druiven!

Zin in lekkere Westlandse druiven? Dan bent u bij onze druiventuin aan het juiste adres! Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight is een familiebedrijf waar sinds 1885 de bekende Westlandse tafeldruiven met veel liefde worden gekweekt. Arnold en Hilde Jansen, zijn inmiddels de vierde generatie Jansen die diverse soorten heerlijke, authentieke druivenrassen biodynamisch telen.

Druifjesvaart!

We stappen op bij station Delft en varen door het polderlandschap richting rivier De Zweth. Ondertussen genietend van een lekkere lunch verzorgd door De Bonte Haas. Een gastvrije ontvangst wacht u bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight met een heerlijk glas puur druivensap. Gevolgd door een verrassende rondleiding door de druivenserres waar het volop krenttijd is. De rondleiding gaat over de rijke geschiedenis, het heden en verleden van de Westlandse druiven. Je hoort het allemaal van de échte druiventuinder.

Een lekkere lunch aan boord en een rondleiding door de druivenserres met een fles druivensap bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight, alle ingrediënten voor een heerlijke middag.

Druiven Express

Bent u wat slecht ter been? Dan rijdt de ‘Druiven-Express’ vanaf het schip heen en weer naar de Druivenkwekerij. Het schip is voorzien van een toilet, een geluidsinstallatie en een schipper/gids.

Locatie vertrek en terugkomst

Station Delft

Inschrijven

De Hollandse Vloot M.: 06-18960200 E.: info@dehollandsevloot.nl
Bent u met een grotere groep en/of heeft u voorkeur voor een andere datum neem dan contact op met De Hollandse Vloot.

Volg dit evenement op Instagram