Op vrijdag 15 en zaterdag 16 september is het genieten van zomeravonden vol muziek en maritieme geschiedenis tijdens de gratis openluchtconcerten in het prachtige decor van de Oude Haven in Vlaardingen.

Laat je verrassen door de variatie aan muziekstijlen, die zorgen voor een interessant programma voor iedereen. Kom dus lekker ontspannen en beleef een avond vol muziek, cultuur en geschiedenis op de Westhavenkade!

Programma vrijdag 15 september

Channa Malkin & Michael Wilmering Romeo en Julia
Romeo, aan de ene kant van de haven, en Julia, aan de andere kant, rijgen met een rode draad van liefde zingend het programma aan elkaar.

Havelok en John Buijsman
Het podium staat vol met indrukwekkende slagwerk en trommels. Havelok laat de veelzijdigheid van slagwerk horen. En hoe: opzwepende klanken, muziek om bij weg te dromen. Je waant je op de woeste zee of in een rustige kabbelende haven. Deze avond ook met Afrikaanse klanken. Bekende Rotterdammer John Buijsman vergezelt Havelok met een poëtische noot.

Stringfever
Een elektrisch strijkkwartet. Op ongelooflijke knappe manier nemen ze al het publiek mee op een reis door de klassieke muziek. Ritmisch, opzwepend en onderhoudend.

De toegang op de beide dagen is gratis.

Meer informatie
15 sep

Starttijd: 19:30
Eindtijd: 23:00

Bekijk de website

Nothing found.