Met ‘Ode aan Midden-Delfland’ brengen cultuurorganisaties, kunstenaars, bewoners en bezoekers een ode aan het bijzondere gebied Midden-Delfland. De hele zomer lang zijn er prachtige activiteiten. Van poëzie tot street art en van vrolijke doe-activiteiten tot historische exposities. Deze activiteit maakt ook deel uit van ‘Ode aan Midden-Delfland‘:

Marlies Ruigrok en band: Zócalo in de polder

Een swingende muziekvoorstelling en een heerlijk Mexicaans diner. Voor de liefhebbers voorafgegaan door een kookworkshop ‘Mexicaanse Keuken’ olv Lydia van der Kieft. De gezelligheid van de Mexicaanse pleinen, ontmoeten, een dansje: het kan allemaal.

Op zondagmiddagen in Mexico lopen de lokale pleinen, zócalos, vol met mensen uit alle hoeken en gaten van de stad. Straten worden afgesloten, muzikanten spelen danzones, er wordt samen gedanst, samen gegeten. Marlies Ruigrok en haar ijzersterke muzikanten – gitarist Andreas Suntrop en trombonist en tubist Peter Keijsers – gaan daar in deze voorstelling in Maasland weer naar op zoek.

Meer informatie

Prijs voor concert is inclusief Mexicaans diner, exclusief drankjes. Bij deelname aan kookworkshop is de prijs ook € 35,00. Geef bij registratie aan of je meedoet aan de workshop. Deze start om 17:00 uur.

Kaarten bestellen