Oogstfeest Voedselbos Vlaardingen

Het Voedselbos in Vlaardingen geeft op 20 september een oogstfeest! En je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen, uiteraard volgens de aangepaste maatregelen.

Hier vind je het hele programma. Het oogstfeest begint om 11.00 uur en eindigt rond 16.00 uur en vindt plaats op Van Boendaleweg 1 in Vlaardingen.

Kleine, fijne Oogstmarkt

Er is een verkoopkraam met producten uit het eigen bos, ook de imkers zullen aanwezig zijn en verkopen de voedselbos-honing. Lokale jams, chutneys en andere lekkernijen zijn te vinden op de markt bij de kraam van Hoeve Avondrust. Deze streekwinkel ligt verder op in de Zuidbuurt en naast eigen producten kun je hier ook producten van andere boeren uit de regio kopen, o.a. via Rechtstreex van de Boer.

Gerechten uit de boskeuken

Proef het voedselbos in onze boskeuken! Ter plekke worden in onze robuuste boskeuken weer gerechten klaargemaakt (of opgewarmd). Er zullen verschillende gerechtjes zijn en voor € 5,- kun je er twee 2 uitkiezen.

Spontane rondleidingen

Als er voldoende animo is zullen onze rondleiders je meenemen op een tocht door het voedselbos. Deze duurt ongeveer een uur. De groepen zullen niet groter zijn dan maximaal 6 deelnemers om voldoende afstand te kunnen houden. Na afloop is een donatie voor het voedselbos natuurlijk altijd welkom!

Kookworkshop: Rozenbottel-hazelnoot voedselbosbollen bakken

Wil je ervaren welke bijzondere gerechten er met ingrediënten uit een voedselbos gemaakt kunnen worden? Geef je dan op voor deze exclusieve workshop! Kijk op de website voor meer informatie.