Beleef de magie van poëzie op het platteland tijdens het Poëziefestival “Dichterbij de Boerderij” op zaterdag 31 augustus. Geniet van de ambiance van vier unieke locaties in Midden-Delfland: het pittoreske kerkje van ’t Woudt en drie charmante boerderijen in de buurt. Tussen 13.00 en 17.00 uur fiets je in groepjes langs deze locaties, waar bekende dichters zoals Mark Boog, Anne Provoost, Maria Barnas en Edward van de Vendel hun inspirerende gedichten voordragen.

De middag wordt feestelijk afgesloten met een slotbijeenkomst in de kerk, waar de dichters nog eenmaal hun mooiste werken voordragen, gevolgd door een gezellig drankje. Een bijzondere ervaring die je niet wilt missen!

Praktische informatie
Schrijf je uiterlijk dinsdag 13 augustus in via recreatie@vockestaert.nl. De kosten zijn €17,50 per persoon. Wil je samen met vrienden of familie in een groep fietsen? Vermeld dit dan in je aanmeldingsmail.

Kom en laat je verrassen door de kracht van poëzie in een unieke landelijke setting tijdens het Poëziefestival “Dichterbij de Boerderij”!

Meer informatie