Het totaalkunstwerk ‘KaleidoScape Midden-Delfland beleeft zijn première op 29 juli bij het Slotconcert van de Stoelendansconcerten van Delft Chamber Music Festival.

Flip van der Eijk, Rob van Es en Boudewijn Ruigrok werkten samen aan een totaalkunstwerk van poëzie, beeldende kunst en muziek. Het vertelt aan de hand van de horizon het verhaal van Midden-Delfland als ‘land in de stad’.

Het Delft Chamber Music Festival heeft al voor de negende keer op de eerste maandag van de programmering zijn Stoelendans Concerten in Midden-Delfland. Een goede traditie met mooie concerten in ons gebied. Het publiek heeft deze dag tussen drie concertlocaties gereisd en kunnen genieten van het bijzondere landschap. Met het kunstwerk KaleidoScape wordt het publiek uitgenodigd tot verbeelding om deze ‘reis’ opnieuw te beleven.

Het slotconcert van de Stoelendansconcerten is een mooie gelegenheid de première presentatie te doen van ‘KaleidoScape Midden-Delfland’. Een bijzondere samenwerking van het Delft Chamber Music Festival en lokale kunstenaars. Een mooie stad-land verbinding in de geest van het verhaal van KaleidoScape.

Meer informatie & tickets