Maak zaterdag 9 september een reis door Maassluis, Midden-Delfland en Vlaardingen. Ervaar het zoete water van de eeuwenoude vlieten en het zoute water van de historische binnenhavens.

Ontdek het Rondje Zoet en Zout

Een unieke belevenis die je niet wil missen!

Maak een reis door Maassluis, Midden-Delfland en Vlaardingen. Vaar met de Trekschuit de Goude Leeuwin van Maassluis naar Vlietzicht. Vervolgens kun je verder met paard en wagen naar de binnenhaven van Vlaardingen. Daarna vaar je terug naar Maassluis met zeillogger VL.92 Balder of bergingsvaartuig de Bruinvisch. Óf maak deze reis andersom.

Ervaar het zoete water van de eeuwenoude vlieten en het zoute water van de historische binnenhavens. Ervaren gidsen reizen mee en vertellen over de geschiedenis van het personenvervoer, de visserij en de sleepvaart in de regio en daarmee de ontstaansgeschiedenis van deze drie prachtige plekken. En dat allemaal op één dag voor een scherpe prijs van € 75,00 per persoon. Dat is het rondje Zoet en Zout.

Bijzondere deelreizen

Je kunt ook een ticket kopen voor een deel van de reis door een enkel kaartje te kopen. Zo kan je bijvoorbeeld een los ticket boeken voor de Trekschuit naar Vlietzicht en met een huurfiets weer terug naar Maassluis. Of maak een deelreis vanuit Vlaardingen. Dan reis je met de Jan Plezier naar Vlietzicht en fiets je terug (met de huurfiets) naar Vlaardingen. Deze deelreizen kosten € 25,00.

Meer informatie & boeken
9 sep

Starttijd: 10:15
Eindtijd: 16:00

Bekijk de website