Weidevogel excursie

Kijkt u ook graag vogels en zou u eens met een gids op stap gaan in de eigen omgeving? Vogelwerkgroep Midden-Delfland en Vockestaert organiseren een beperkt aantal excursies in Midden-Delfland. Ga mee en kijk hoeveel moois er dichtbij huis te zien is. 

Excursie: Kluten kijken in het Kraaiennest

Voor de laatste keer dit voorjaar organiseren Vogelwerkgroep Midden-Delfland en Agrarische Natuurvereniging Vockestaert op zondagochtend een vogelexcursie in het Kraaiennest. 19 juni nemen ervaren gidsen u weer mee in dit nieuwe vogel-pareltje. Op dit moment lopen er volop kluutkuikens in de plas en zijn de visdiefjes ook uit het ei gekropen. De kluutkuikens scharellen ook graag aan de ‘verkeerde’ kant van het hek op het strandje. Dus vanaf deze plaats nog een oproep aan de hondenuitlater in het Kraaiennest, om alstublieft de hond aan te lijnen op het strandje.

De excursie begint 19 juni om 7.00 uur en duurt ca 2 uur, afhankelijk van wat er te zien is. Opgeven kan tot de woensdag 15 juni via floor@vockestaert.nl. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met details over de startlocatie. De excursie is kosteloos.

Meer informatie