Met ‘Ode aan Midden-Delfland’ brengen cultuurorganisaties, kunstenaars, bewoners en bezoekers een ode aan het bijzondere gebied Midden-Delfland. De hele zomer lang zijn er prachtige activiteiten. Van poëzie tot street art en van vrolijke doe-activiteiten tot historische exposities. Deze activiteit maakt ook deel uit van ‘Ode aan Midden-Delfland‘:

Van Ajoen Ajoen tot Daar bij die Molen

Indonesisch diner met Wieteke van Dort in de Singelhof

Woensdag 12 (uitverkocht) en donderdag 13 oktober 2022 om 17.30 uur vinden er bijzondere themadiners plaats in de Singelhof in Maasland. Puur en Heerlijk, de maaltijdservice voor Midden-Delfland, Westland en Maassluis presenteert een heerlijk Indonesisch diner wat extra smakelijk wordt gemaakt met een afwisselend en sfeervol optreden van Wieteke van Dort.

Onder het motto “Van Ajoen Ajoen tot daar bij die molen” zingt Wieteke in het eerste deel liedjes uit de bundel “Kun je nog zingen, zing dan mee”. Kinderliedjes uit vervlogen tijden zoals “Klein vogelijn op groene tak” en “Zonnetje gaat van ons scheiden” maar ook Engelse evergreens zoals “We’ll meet again” passeren de revue. En natuurlijk kan een groot aantal liedjes door het publiek worden meegezongen. Na een volgend smakelijk gerecht verschijnt Wieteke als Tante Lien. Zij brengt oude en nieuwe Indische liedjes zoals “Arm Den Haag” en “Sarina“, afgewisseld met vrolijke conferences.

Deze avonden zijn een initiatief van Arti Delflandiae in het kader van de “Ode aan Midden-Delfland” en zijn mogelijk gemaakt door de samenwerking met de Stichting Welzijn Midden Delfland en maaltijdservice Puur en Heerlijk.

Reserveren

De Themadiners in de Singelhof zijn maandelijks een groot succes. De woensdagavond, was dan ook direct volgeboekt. Daarom is er op donderdag een extra diner en optreden. Hiervoor zijn nog plaatsen beschikbaar.

De toegangsprijs voor diner en optreden bedraagt slechts € 22,50. Reserveren bij Puur en Heerlijk, telefoon 06 – 27 21 97 97.

Informatie en kaartverkoop