Met ‘Ode aan Midden-Delfland’ brengen cultuurorganisaties, kunstenaars, bewoners en bezoekers een ode aan het bijzondere gebied Midden-Delfland. De hele zomer lang zijn er prachtige activiteiten. Van poëzie tot street art en van vrolijke doe-activiteiten tot historische exposities. Deze activiteit maakt ook deel uit van ‘Ode aan Midden-Delfland‘:

Workshop tekenen tussen de koeien

Wakker je creativiteit aan in de polder. Illustrator Annemieke Rodenburg nodigt je uit te komen tekenen tussen de koeien.

Aan de rand van de stad, in de polder van Midden-Delfland, staat een boerderij met prachtige koeien in de wei. Een vertrouwde plek voor illustrator Annemieke Rodenburg, want het is naast haar ouderlijk huis, ook de locatie van haar unieke tekenworkshop. Op 18 september organiseert zij de workshop ‘Tekenen tussen de koeien’, waarbij zij en de deelnemers letterlijk een plekje tussen de koeien innemen.

Tijdens de workshop vertelt ze de deelnemers het verhaal van de boerderij en bespreekt ze creativiteit. Bovendien helpt ze hen ontdekken wat de vormen van koeien zijn. Rodenburg daagt deelnemers uit om hun comfortzone op te rekken. Een koe van veraf zien is immers wezenlijk anders dan van een paar centimeter afstand.

Meld je aan