Overal hangt de kerstversiering te glinsteren en lijkt het wel alsof we met z’n allen nog meer zin hebben in de feestdagen dan andere jaren. Jij ook? Bekijk op deze pagina het speciale kerstaanbod in Midden-Delfland.
Fijne feestdagen!

Kerstmis in Midden-Delfland

Kom in Midden-Delfland in de kerstsfeer en ontdek het aanbod in Midden-Delfland. Reserveer een tafel bij één van de sfeervolle restaurants, koop een lokaal cadeau of kom met het gezin naar een van de leuke activiteiten.

kerstverlichting buiten midden-delfland

Geniet van een 6-gangen kerstdiner

Op Kerstavond en Eerste Kerstdag kan je genieten van een heerlijk 6-gangen kerstdiner van Brasserie Oostgaag. Op het prachtige menu staat o.a. coquille, kreeft en hert. Je kunt bij dit menu ook kiezen voor een bijzonder  wijnarrangement van sommelier Pascal Spierings. Vier deze kerst bij Brasserie Oostgaag! Reserveer je tafel via hun website.

Reserveer je tafel bij Brasserie Oostgaag
cadeaubon hotelovernachting kerstcadeau

Tip voor een prachtig kerstcadeau

Het nieuwe hotel is nog niet geopend, maar ze hebben wel een ultiem kerstcadeau voor onder de boom: een nachtje slapen of een 3-gangen diner bij Van der Valk Hotel Delft A4! Kies een cadeaubon uit en dit wordt ruim voor de feestdagen feestelijk ingepakt en bezorgd. Meer informatie of bestellen? Mail naar info@hoteldelft.com.

Geef een origineel cadeau
Curlingbaan Vreemde Vogel Midden-Delfland Kerstactiviteit

Kerstvakantietip!

Kom curlen op de curlingbaan van De Vreemde Vogel! Dit gezellige buitenhotel met restaurant in Vlaardingen is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De “duckling” curlingbaan is een leuke buitenactiviteit voor het hele gezin. Gezellig in combinatie met een lunch, borrel of diner. Op 16 december is het Winterfestival. Gezelligheid om het kampvuurtje met glühwein, foodstands en live-muziek! Wil je curlen of naar het Winterfestival? Reserveer online. Ben je erbij?

Kom naar De Vreemde Vogel
stay at homer christmas dinner paviljoen 't middelpunt schipluiden midden delfland kerstmis 2021

Geniet van het Kerstmenu van Paviljoen Schipluiden

Op Eerste Kerstdag heeft Paviljoen ’t Middelpunt in Schipluiden een smakelijk kerstmenu en op Tweede Kerstdag ben je welkom voor de uitgebreide Kerstbrunch, een feestje voor de hele familie. Het Paviljoen ligt aan de Vlaardingsevaart, een unieke locatie voor een gezellig samenkomen. Combineer je bezoek met een ommetje door de dorpskern van Schipluiden. Reserveer nu voor Kerst.

Reserveer je tafel bij 't Middelpunt
kerstpakket streekpakket

Kerstactiviteiten

Op zondag 18 december is het Kerst op Hoeve Bouwlust. Van 11:00 uur tot 16:00 uur zijn er allemaal leuke activiteiten, zoals: knutselen, marshmallows roosteren boven een vuurtje, glühwein drinken. En ook wordt het kerstverhaal verteld door de Bonte Beestenboel van Bouwlust. De bewegende dieren beleven een avontuur tijdens een mooie witte kerst. Kom jij ook luisteren? (trek je dikke winterjas een, het kan er koud zijn). En voor de kinderen is er ook een speurtocht, kaarsen kleuren en meer!

IJstaarten

Ook dit jaar maakt Hoeve Bouwlust weer heerlijke ijstaarten. Het lekkerste toetje na een heerlijk feestmaal. Een ijstaart is voldoende voor 6 tot 8 personen. Dit jaar hebben ze de volgende smaken: Framblij sneeuwwitte chocolade lekkernij, CCC the Christmas three en Choco SpecuNoot. Bestellen kan hier.

Lokaal kerstpakket

Koop dit jaar een persoonlijk en lokaal kerstcadeautje. Bij Hoeve Bouwlust kan je in de streekwinkel een kerstpakket samenstellen. Je kiest de producten uit en zij pakken het feestelijke voor je in. Het is ook mogelijk om kerstpakketten te bestellen.

Bezoek Hoeve Bouwlust
beer mascotte sonnetje pannenkoeken

Kerst brunchplateau bij het Sonnetje

’t Sonnetje opent tijdens de kerstvakantie extra vroeg haar deuren. Zo zijn ze op 25 en 26 december, 7 en 8 januari al vanaf 11 uur geopend! Geniet dit jaar van een uitgebreide kerstbrunch. Te reserveren vanaf 4 personen. Er worden heerlijke huisgemaakte lekkernijen geserveerd of geniet van de á la carte gerechten. De speelschuur voor de kinderen is uiteraard geopend en wie weet komen ze “Sonny de boerbeer” nog tegen!

Reserveer bij 't Sonnetje

Het kerstdiner van Bavette

Restaurant Bavette zorgt voor een fantastische kerst, thuis of in het restaurant! De Christmasbox voor thuis is een groot succes gebleken. Ook dit jaar kan je een bijzonder 4-gangen menu bij hen bestellen. Wil je liever uit eten? Dan ben je natuurlijk welkom in het sfeervolle restaurant met uitzicht op de landerijen waar de Wagyu en Hereford runderen rondom grazen. Ook op 1e en 2e kerstdag verzorgt Bavette met veel enthousiasme eindelijk weer een uitgebreid kerstdiner. Reserveer jouw tafel snel!

Reserveer bij Bavette

Sheeplighting is terug!

Geniet van hét lichtjesfeest in de polder! Na 3 jaar geen lichtjesfeest is het nu weer tijd om de kudde te versieren en van lichtjes te voorzien voor Sheeplighting. Op zaterdag 17 december van 17.00 tot 19.00 uur is publiek welkom op de Kasteelweg in Schiedam en op het fietspad langs de Kasteelweg. Aanschouw de verlichte kudde van Vockestaert, het is werkelijk een magisch gezicht. Geniet ook van de warme chocomelk en de gezelligheid. Zorg ervoor dat je op de fiets komt, parkeren kan lastig zijn gezien de grote belangstelling. Sheeplighting wordt georganiseerd door Stichting Schaapskudde Vockestaert-Midden-Delfland.

Meer informatie over Sheeplighting

Geef een overnachting cadeau

Geef een overnachting cadeau van B&B de Hooiberg. Kom samen een nachtje logeren in de sfeervolle B&B, midden in ’t Woudt. Check in, maak een wandeling in dit fraaie stukje van Midden-Delfland, eet een hapje en breng de avond door in de knusse huiskamer. De volgende ochtend geniet je van een uitgebreid ontbijt en daarmee sluiten jullie een uniek verblijf af. Een overnachting voor 2 pers (incl. ontbijt) kost 92,50 euro. Heel eenvoudig te regelen door Tineke een mail te sturen: tineke@dehooiberg.nu. Bellen kan ook: 06-215 53 128.

Bekijk hier de B&B
kerst schilpen maasland midden-delfland

Kom in de kerstsferen bij Museum de Schilpen

Perfect voor na de kerstlunch: loop een rondje in het hart van Maasland en bezoek Museum de Schilpen. Vanaf 10 december is het museum omgetoverd in een kerstsfeer. Stap ook op Tweede Kerstdag tussen 13.30 tot 16.30 uur binnen bij de kruidenier uit de 19e en 20e eeuw.

Bezoek het museum

Vaar mee met de Slakkenvaart

Rondvaartboot de Slakkenvaart is altijd gezellig en tijdens de wintermaanden is de boot extra sfeervol verlicht. Boek nu een 2 uur durende rondvaart en bestel daar ook heerlijke hapjes en drankjes van Paviljoen ’t Middelpunt bij. Een onvergetelijke ervaring! Bel voor meer informatie met schipper Ronald.

Reserveer een rondvaart

Eropuit in Midden-Delfland

Zoek de kerstsfeer op in Midden-Delfland. Geniet van een winterse wandeling of kom hier je streekproducten winkelen voor jouw kerstmenu. Kijk hieronder voor tips.

winter polder sneeuw

Winterse Wandeling

Trek je handschoenen aan, je sjaal tot aan je oren en wandel door het prachtige stille landschap van Midden-Delfland. Er zijn verschillende routes voor ieder soort wandelaar. Zo kan je kiezen voor een ommetje, een dagtocht of zelfs een meerdaagse wandeling.

Wandelen in Midden-Delfland
streekproducten uit Midden-Delfland

Streekproducten

Haal de lekkerste streekproducten voor je kerstmenu in Midden-Delfland. Midden-Delfland staat bekend om haar boerenlandschap en streekproducten. Veel van deze producten kun je bij de boer zelf kopen of in een van de leuke streekwinkels. Kom erachter wie het maakt en hoe het smaakt en ontdek het vakmanschap en bevlogenheid van de streekproducenten.

Proef de Streek

VOLG ONS OP INSTAGRAM

Deel jouw kerstmoment met #puuurmiddendelfland