Bed & Breakfast Maasland is gehuisvest in een voormalig kaaspakhuis aan de rand van het dorp Maasland. Ingesloten door bebouwing is een mooi ruim pakhuis het decor van 5 ruime Bed & Breakfast kamers. Een grote woonkeuken vormt het hart van de accommodatie.

De sfeer in het huis is kleurrijk en vol bijzondere objecten.

Locatie

Onze B&B is een mooie uitvalsbasis voor alle recreatieve en culturele evenementen en bezienswaardigheden van het Midden-Delfland, maar ook de drie steden Delft, Den Haag en Rotterdam. Vanuit Maasland kun je lopend, per fiets, of toerend met de auto erop uit. Je auto parkeer je op eigen erf of aan de straat. De fietsen kunnen in de garage.

Maasland heeft een mooie historische kern en kent diverse leuke eetgelegenheden op loopafstand van onze B&B.

Een B&B met vijf kamers

De Bed & Breakfast grenst aan het woonhuis van de eigenaren Kiki en Karel. De gasten hebben veel privacy. De 5 kamers hebben eigen sanitair met toilet, douche en wastafel. Daarnaast heeft iedere kamer een fijne werkplek, comfortabele stoelen, televisie en supersnel internet/wifi. Drie kamers zijn op de eerste en tweede verdieping en alleen met een trap bereikbaar. De overige twee kamers zijn op de begane grond en beschikken over een eigen buitenruimte. Voor de andere gasten is aan de voorzijde een terras met avondzon beschikbaar.

In de gemeenschappelijke woonkeuken wordt in de ochtend een ontbijt geserveerd. Deze ruimte is de rest van de dag en avond voor de gasten beschikbaar.

“Wij, Kiki en Karel, zijn jullie gastvrouw en gastheer en zien jullie graag bij ons verblijven en zorgen voor een gastvrije, comfortabele accommodatie. Graag tot ziens!”

Reserveren

  • sfeervol en modern ingericht
  • eigen sanitair
  • werkplek voor de zakelijke gast
  • supersnel WIFI en TV
  • lekkere bedden en goede verlichting
  • een smakelijk vers ontbijt

Klik hier om een kamer te reserveren

Contact

B&B Maasland
Koningin Julianaweg 26A
3155 XD Maasland

Uw gastvrouw:
Kiki van Rassel
Tel.: +31 (0)653 723 550

info@bbmaasland.nl
www.bbmaasland.nl

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.