Buitengoed De Uylenburg ligt midden in de Randstad, als een oase in het groen. Bijzonder gelegen tussen weilanden en het ‘Bieslandse Bos’, met het eeuwenoude centrum van Delft op 2 km afstand!

Buitengoed de Uylenburg ligt tussen de weilanden in het oude buurtschap ‘Klein Delfgauw’.

U kunt bij ons overnachten in ons hotel, de luxe airstream en/of vergaderen in een inspirerende natuurlijke omgeving. Op het terrein kunt u ook heerlijk eten bij restaurant Cafe du Midi. Wij raden aan te reserveren.

Overnachten

Het hotel heeft een aantal sfeervolle kamers. Hier kan je heerlijk slapen in de rust van de natuur. Op de begane grond heeft elke kamer een klein privé terras met uitzicht op de landerijen.

Vergaderen

Van vergaderlunch tot een meerdaagse heisessie, Buitengoed de Uylenburg leent zich op unieke wijze voor allerlei soorten bijeenkomsten. Landelijk vergaderen in het kader van educatie, workshops of teambuilding. De natuurlijke omgeving nodigt uit om geijkte kaders los te laten en je open te stellen voor het nieuwe.

Stiltegoed

Het Stiltegoed is een ‘zijn’-plek midden in de Bieslandse Polder. Een voor ieder toegankelijk gebied waar de natuur, de weidsheid en de stilte je mag uitnodigen voor meditatie of andere mijmerijen.

Omgeving

De Bieslandse Polder is onze achtertuin en is een prachtige natuurgebied met diverse wandel- en fietsroutes en een heerlijk meer om in te zwemmen.

Bieslandse Bos

Het Bieslandse Bos is een jong gevarieerd bos. Samen met De Balij vormt het Bieslandse Bos een gestaag groeiende ‘groene long’ tussen Delft en Zoetermeer. In dit moerasachtige bos wonen tal van vogelsoorten: van sprinkhaanzanger tot krakeend en van de mooie lepelaar tot de grote zaagbek. Er zijn fietspaden en picknickplekken.

Krekengebied

Het Krekengebied maakt deel uit van de Boswachterij ‘De Balij en Bieslandse Bos’ en wordt doorsneden door verschillende wandelpaden. Het is goed toegankelijk en vele wandelaars genieten van dit stukje natuur. De vele menselijke bezoekers lijken de vogels weinig te deren. Er zijn maar weinig plaatsen waar Smienten, Lepelaars, Slobeenden, Zomertalingen en vele andere soorten vogels zich zo goed laten bekijken als hier.

logo van Buitngoed De Uylenburg in Delfgauw Midden-Delfland

Openingstijden

Buitengoed De Uylenburg is het hele jaar geopend. Kijk op de website voor mogelijkheden om te reserveren.

Contact

Noordeindseweg 70
2645 BC Delfgauw
Tel: 015 2143732

hotel@uylenburg.nl
vergaderen@uylenburg.nl
www.uylenburg.nl

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.

Volg deze partner op Instagram

[elfsight_instagram_feed id=”1″]