De Buytenplaets is een prachtige locatie waar je kunt eten, drinken, varen of overnachten.

Buytenplaets is een plek waar de tijd even heeft stil gestaan

Terug in de tijd

Waar de grenzen van Rijswijk, Delft en Midden Delfland samenkomen, ligt het buurtschap Sion, welke een rijke en boeiende geschiedenis heeft. Vanaf 2013 is er gestart met de bouw van de nieuwbouwwijk genaamd RijswijkBuiten. In deze woonenclave, op het uiterste puntje van Sion, bevindt zich nu de Brasserij en B&B. Er zijn nog maar een aantal elementen in buurtschap Sion die je doen herinneren aan de tijd van het klooster en buitenplaats. Door de rijke cultuurhistorische waarde draagt het historiserend gebouwde brasserij de naam “De Buytenplaets”, om zo een stukje geschiedenis te doen herleven. 

B&B

De Bed & Breakfast beschikt over drie 2-persoonskamers op de 1e verdieping. Elke kamer heeft zijn eigen unieke sfeer. Uiteraard is elke kamer voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet. Op de kamer is er beschikking over koffie en thee faciliteiten en een mini-bar (tegen betaling). Wifi is gratis aanwezig. Parkeren kan kosteloos op ons eigen parkeerterrein naast het gebouw.

Brasserij

Je kan er genieten van koffie/thee met gebak, een overheerlijke lunch, borrel, diverse hapjes en een sfeervol diner. Een tafel reserveren wordt aanbevolen.

Sloep huren

Heerlijk dagje varen, maar geen eigen sloep? Geen probleem! Van april t/m september is het mogelijk om een luxe & comfortabele sloep van BoLa Maritiem te huren voor maximaal 10 personen.

Openingstijden

Maandag            gesloten
Dinsdag              gesloten
Woensdag          11.00 – 21.00 uur

Donderdag        11.00 – 21.00 uur
Vrijdag                11.00 – 21.00 uur
Zaterdag            11.00 – 21.00 uur
Zondag               11.00 – 21.00 uur
(keuken sluit om 20.30 uur)

Contact

De Buytenplaets
Brasserie en B&B
Sionsweg 1
2286 KJ Rijswijk
Tel.: 070-7920054

info@buytenplaets-sion.nl
www.buytenplaets-sion.nl

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.

Volg deze partner op Instagram