De Buytenplaets is een prachtige locatie waar je kunt eten, drinken, varen of overnachten.

Buytenplaets is een plek waar de tijd even heeft stil gestaan

Terug in de tijd

Waar de grenzen van Rijswijk, Delft en Midden Delfland samenkomen, ligt het buurtschap Sion, welke een rijke en boeiende geschiedenis heeft. Vanaf 2013 is er gestart met de bouw van de nieuwbouwwijk genaamd RijswijkBuiten. In deze woonenclave, op het uiterste puntje van Sion, bevindt zich nu de Brasserij en B&B. Er zijn nog maar een aantal elementen in buurtschap Sion die je doen herinneren aan de tijd van het klooster en buitenplaats. Door de rijke cultuurhistorische waarde draagt het historiserend gebouwde brasserij de naam “De Buytenplaets”, om zo een stukje geschiedenis te doen herleven. 

B&B

KAMERS B&B GESLOTEN VOOR ONBEPAALDE TIJD (2023)

De Bed & Breakfast beschikt over drie 2-persoonskamers op de 1e verdieping. Elke kamer heeft zijn eigen unieke sfeer. Uiteraard is elke kamer voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet. Op de kamer is er beschikking over koffie en thee faciliteiten en een mini-bar (tegen betaling). Wifi is gratis aanwezig. Parkeren kan kosteloos op ons eigen parkeerterrein naast het gebouw.

Brasserij

Fiets of wandel er lekker naartoe en geniet op het prachtige terras aan het water van de heerlijke opties op de kaart. Je kan er terecht voor koffie/thee gebak en een heerlijke lunch of borrelhapjes.

Openingstijden

Woensdag t/m zondag open van 11.00 tot 17.30 uur

Contact

De Buytenplaets
Brasserie en B&B
Sionsweg 1
2286 KJ Rijswijk
Tel.: 070-7920054

info@buytenplaets-sion.nl
www.buytenplaets-sion.nl

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.

Volg deze partner op Instagram