Aan de Noordeindseweg in Delfgauw ligt aan het einde van de weg een verborgen parel: Café du Midi. Ooit begonnen als klein restaurant aan de camping de Uylenburg, nu een begrip voor velen. Hier kom je even tot rust, terwijl de kindjes in de wei spelen tussen de geitjes, ben jij al het genieten bij het lezen van de menukaart.

Een beetje Frankrijk in Delfgauw

Café du Midi is gelegen op Buitengoed de Uylenburg in de polder van het landelijk gelegen Delfgauw. Je waant je hier een beetje in Frankrijk en om deze reden al een bezoekje waard. Na een lekkere wandeling door het gebied kan je hier een kop koffie en een stuk huisgemaakte taart eten. Geniet van een lunch met een van onze heerlijke broodjes, salades of burgers. Kom na je werk bij ons een borrel doen. Iets of niets te vieren? Kom heerlijk dineren in ons gezellige restaurant. Alles wordt hier iedere dag bereid met eerlijke en verse ingrediënten.

Petit Midi

Sinds kort heeft du Midi een pipowagen voor het terras staan, genaamd: Petit Midi. Hier kan je heerlijke koffie to go halen met wat lekkers, maar ook een picknickmand vullen met heerlijk eten. Dus is het terras vol? Kies een mand, kies waar je trek in hebt en loop het natuurgebied in om daar te genieten van je picknick.

bord van Café du Midi

Openingstijden

Maandag t/m zondag 09.30 tot 20.00 uur

Hou de website in de gaten voor aangepaste openingstijden.

Contact

Café du Midi
Noordeindseweg 70, Delfgauw
Tel: 015 – 2157469

info@cafedumidi.nl
www.cafedumidi.nl

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.

Volg deze partner op Instagram