De Polderij van Tom en Joyce is er voor iedereen die op zoek is naar een groene en persoonlijke locatie voor een doeltreffende vergadering of bijeenkomst.

De Polderij geeft de ruimte om vanuit de kern te werken

Effectiever vergaderen

Wij geloven dat de juiste omgeving uitnodigt tot effectiever vergaderen, brainstormen en trainen. Daarom richten wij onze ruimtes in op basis van wetenschappelijk onderzoek.

Wij hebben 6 ruimtes ingericht voor specifieke doelen zoals: presenteren & trainen, brainstormen, reflecteren, beslissen en plannen. Overkoepelend heeft de natuur een positieve invloed op het succes van je bijeenkomst. Wij zorgen dus voor groene wanden, veel planten, natuurlijke vormen en volop zicht op al het groen rondom De Polderij.

Breinkost

Voor de broodnodige energie serveren wij ‘Breinkost’. Dat is voeding voor je hersenen. In de lokale en seizoensgebonden keuken gebruiken wij streekproducten die bijdragen aan je hersenactiviteit. Ze verzorgen lekkere culinaire onderbrekingen die bovendien je hersenen in optimale conditie houden.

Ondersteuning

Wij werken intensief samen met een groot netwerk aan professionals die helpen jouw bijeenkomst tot een succes te maken. Denk daarbij aan een (dag)voorzitter, notulist, facilitator, trainer, hei- of retraite coach, scrum of lean master, of aan een workshop of training op maat.

Arrangementen

Je kunt bij ons al een ruimte huren vanaf 1 persoon en per dagdeel. Wij denken graag met je mee in een aanbod dat aansluit op jouw wensen en mogelijkheden.

Bereikbaarheid

  • Fiets: met de fiets zijn wij goed bereikbaar (fietsknooppuntnummer 400).

  • OV: de nieuwe Hoekse metrolijn tussen Rotterdam, Schiedam en Hoek van Holland brengt je op 10 minuten loopafstand van De Polderij.

  • Auto: De Polderij ligt op 5 autominuten afstand van de A20. Op de openbare parkeerplaats naast De Polderij kun je gratis parkeren.

  • Watertaxi: wil je eens iets anders? Watertaxi Rotterdam brengt je ook naar De Polderij! Bel of mail ons om te informeren naar de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op de website van De Polderij, of loop een keertje binnen – vinden we leuk!

Openingstijden

Wil je graag reserveren of wil je meer weten over onze groene vergaderlocatie? Neem contact met ons op.

Contact

De Polderij
Vlaardingsedijk 7
3143 LN Maassluis
Tel.: 010 – 311 22 84

info@depolderij.nl
www.depolderij.nl

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.

Volg deze partner op Instagram