Eigenaar Peter Waardenburg is geboren in 1958 in de polder van Abtswoude waar hij ruim 20 jaar heeft gewoond. Zijn vader en opa zaten in de varkenshandel, zijn moeder was een tuindersdochter. Na de middelbare school is Peter naar de slagersvakschool gegaan en opgeleid bij verschillende ambachtelijke slagersbedrijven waar 80 tot 100 soorten worst en vleeswaren zelf gemaakt werden.

Bij Den Burg Catering vindt u alles om van uw partij een feest te maken! Catering voor thuis of op locatie, bedrijfslunch of een buffet bij de vereniging.

Door de ervaring en de roots vanuit de polder en de slagerij werken wij bij Den Burg Catering alleen met de beste en verantwoorde producten.

Wij verzorgen alles van een eenvoudige salade of buffet tot Walking Diners, Sitting Diners, Front Cooking en Thema Buffetten voor groots opgezette evenementen. Passie, gedrevenheid en creativiteit zijn onze trefwoorden. Alles wordt in onze eigen keuken bereid door onze koks. Onze inspiratie voor nieuwe culinaire creaties doen wij op door workshops, beurzen en restaurants in binnen en buitenland te bezoeken. Wij verzorgen ook complete feesten. Dit doen wij met partners waar wij al jaren mee samen werken.

logo van Den Burg Catering

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 8.00-16.00
Zondag (op afspraak)

Levering catering op afspraak.

Contact

Van Foreestweg 27
2614 CC Delft

Tel: 015 213 54 87
Mobiel: 06 216 474 71

info@cateringdenburg.nl
www.cateringdenburg.nl

Volg deze partner op Instagram