Vanuit Schipluiden biedt Floriëtte met het Experience Center pure landschapsbeleving aan in diverse vormen: varen, suppen en fietsen. Ze doen dit zoveel mogelijk samen met ondernemers uit de dorpen. Met de arrangementen van Floriëtte duik je letterlijk 100% in Midden-Delfland. Dit is de ‘Floriëtte Experience’.

Wij hebben dit bijzondere landschap in ons hart gesloten en het is onze passie dit moois te laten zien.

Welkom bij Floriëtte Experience!

Het hart van Midden-Delfland is een prachtige uitvalsbasis voor mooie landschapsbelevingen. In dit prachtige gebied kan je heerlijk bootje varen of even suppen op het water. De jaren ’30 woning aan de Vlaardingse Vaart vlak bij de molen in Schipluiden is de plek waar vandaan Floriëtte kleinschalige gebiedsactiviteiten ontplooit.

Verhuur luxe sloepen

Floriëtte Experience verhuurt 2 fluisterstille sloeps en 1 motorsloep (voorzien van alle luxe) voor de mooiste beleving op het water in Midden-Delfland. Je kunt natuurlijk ook een rondje naar Delft en het Westland varen. Op de elektrische sloeps ben je je eigen kapitein en bepaal je jouw eigen route. De motorsloep huur je met een ervaren schipper. Te huur voor een halve of een hele dag, echt een leuk dagje uit!

Bekijk ook de vaararrangementen (Vroege Vogels ontbijt, Scheepsborrel Box en meer) en reserveer wat je leuk vindt.

Verhuur Sup’s

Ben je op zoek naar een sportieve activiteit op het water dan kan je natuurlijk ook de sup’s proberen. Deze stabiele sup’s van 3,85 meter lang zijn uitermate geschikt om op de lange vaarten van Midden-Delfland letterlijk vaart te maken.

Verhuur e-bikes

De elektrische fietsen van Floriëtte Experience zijn super comfortabel en te huur voor een dag. Met een mandje voor de kleine hond of een fietsstoeltje voor de kleine kinderen. De fiets heeft een krachtige motor die je met gemak een hele dag laat fietsen in het gebied. Een rondje Midden-Delfland, een ommetje naar Delft, heerlijk met gemak.

Geen haast, geniet van de tijd.
Echt slow living!

Floriëtte Experience Center maakt deel uit van de Floriëtte Flower Group (www.floriette.nl)

Openingstijden

Floriëtte Experience is geopend op afspraak. Neem contact met ze op over het huren van een e-sloep, sups of e-bikes.

Contact

Gaagweg 7
2636 AJ Schipluiden
Mobiel: 06 – 51 06 98 11

vraag@florietteexperiencecenter.nl
www.florietteexperiencecenter.nl

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.

[elfsight_instagram_feed id=”1″]