Plaza de Pitstop is een cafetaria met voor ieder wat wils!

Al sinds 1984 is “De Pit” een begrip in Den Hoorn. Vader en dochter team Peter en Bianca ontvangen u graag in hun lokale familiebedrijf in het centrum van Den Hoorn.

Met een ruim assortiment aan frites en snacks, uitgebreide vegetarische en glutenvrije kaart, heerlijke luxe burgers van mals rundvlees, ambachtelijk bereid schepijs en lekkere koffie; kortom, de perfecte pitstop voor tijdens uw fiets- of wandeltocht.

IJssalon

Zodra de herfst- en winterperiode voorbij zijn, openen wij de deuren van onze ijssalon. Hier wordt ambachtelijk ijs gemaakt naar Italiaans recept. De melk komt vers van de boer in Schipluiden. Een heerlijk streekproduct uit Midden-Delfland, en dat proef je!

Terras

Neem plaats op ons ruime terras, gelegen in de dorpskern. Of u nu trek heeft in een snelle lunch, uitgebreide maaltijd of romig softijs, wij staan van 7 dagen per week voor u klaar! Bezoekt u ons tijdens de wintermaanden? Dan serveren wij binnen een lekkere cappuccino of huisgemaakt stoofvlees naar eigen recept. Heerlijk met verse Vlaamse frites!

Afhalen

Maar ook afhalen en bezorgen zijn een mogelijkheid. Geen zin om in de rij te staan? Bezoekt u dan eens de website, www.plazadepitstop.nl , om online een bestelling te plaatsen. Wij bezorgen ook bij de lokale B&B’s!

logo Plaza de Pitstop in Den Hoorn Midden-Delfland

Openingstijden

Klik hier voor de openingstijden.

Contact

Hoornsewal 5
2635 CL Den Hoorn
Tel: 015-2610794

info@plazadepitstop.nl
www.plazadepitstop.nl

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.

Volg deze partner op Instagram

[elfsight_instagram_feed id=”1″]