In het hart van Maasland ligt restaurant Middeninn. Wij zijn een gezellig familierestaurant. Waar je kunt genieten van heerlijke Franse en Hollandse gerechten.

“Wij hopen je binnenkort welkom te heten bij, MiddenInn Maasland”

Restaurant MiddenInn Maasland

In 2018 hebben Fred en Famke Voois MiddenInn Maasland opnieuw geopend aan de Kerkweg 2 te Maasland. Met veel passie en toewijding runnen zij MiddenInn. Bij MiddenInn kun je terecht voor lunch en diner. Ook voor verjaardagen, partijen, vergadering en andere aangelegenheden ben je bij hen op het juiste adres.

Onze producten

Elke dag bereiden ze gerechten met verse streekproducten. Ze hebben een leuke samenwerking met onder andere Black Angus Midden-Delfland en de lokale groenteboer. Wij bereiden graag seizoensgebonden gerechten zoals bijvoorbeeld: wild en diverse vis soorten.

Locatie

Langs de prachtige wandel- en fietsroutes kun je MiddenInn Maasland vinden. In de zomer kun je ons herkennen aan ons gezellige en zonnige terras. Mocht je met de auto willen komen, dan is er gratis parkeergelegenheid. Stel de navigatie in op: Graaf Dirk II Laan, via het looppad aan de achterzijde van het gebouw is het restaurant bereikbaar.

Contact

Heeft u na het lezen nog vragen? Wij willen deze graag beantwoorden. Als je iets wilt organiseren is dit ten alle tijden mogelijk. Neem van tevoren contact op, zodat wij uw specifieke wensen kunnen bespreken.

Openingstijden

Maandag en dinsdag van: 15:00 – 22:00 uur
Woensdag t/m zondag van: 13:00 – 22:00 uur

Contact

Middeninn Maasland
Kerkweg 2
3155 EC Maasland

Tel.: 010 2231594

middeninn.eatbu.com

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.

Volg deze partner op Instagram