Een dagje uit of weekendje weg? Je bent in Midden-Delfland welkom!
Bewonder dit prachtige gebied vanaf het water, in de polders of vanaf je fiets.
Kijk je mee naar alle uitjes?

Voorjaar in Midden-Delfland

Het wordt weer langzaamaan warmer en dat nodigt uit om nog meer te genieten van de buitenlucht. Dat kan tijdens een dagje uit in Midden-Delfland. Kom hier lekker wandelen, fietsen, varen of met je gezin plezier hebben! Wil je hier langer genieten? Dat kan natuurlijk. Boek een overnachting bij een B&B, slaap in een blokhut op de camping of zet je camper op een mooie plek!

Warbout - sloep huren Midden-Delfland

Varen met een sloep

Warbout rondvaarten is al 25 jaar actief op het gebied van varen. Zij hebben een breed scala van vaartuigen waarmee je vanaf het water van het “bijzonder provinciaal landschap” kunt genieten. Met de stille elektrische sloepen kan je zelf eenvoudig varen. Kijk naar de arrangementen en prik een datum! 

Huur hier jouw sloep van Warbout Rondvaarten

Waterpret arrangement

Bij B&B Rechthuis van Zouteveen kan je er haast niet omheen: waterpret! Je kan hier je hengel uitgooien, zwemmen in de Vlaardingsevaart of varen met een geluidsloze elektrische sloep. Actiever kan ook. Bijvoorbeeld kanoën of suppen! Er is nu een speciaal “waterpret arrangement” waarbij je alle bovengenoemde activiteiten kan ervaren.

Boek het arrangement via B&B Rechthuis van Zouteveen
Speurtocht Vreemde Vogel | Midden-Delfland

Met het gezin eropuit!

Bij de Vreemde Vogel kan je in bijzondere buitenkamers overnachten. Ook als je hier niet slaapt, ben je welkom. Haal je to-go in het restaurant als je gaat fietsen of wandelen in de Broekpolder. En heb je kleine kinderen? Dan kan je de gehele zomer een leuke speurtocht of spannende escaperoom reserveren!

Meer informatie over De Vreemde Vogel
Minicamping Zwetzone

Overnachten aan de Zwethzone

Aan de Zweth ligt Minicamping Zwetzone. Een kleinschalige camping waar gezinnen van harte welkom zijn. Je kunt er overnachten met je eigen tent, camper of caravan of slapen in een van de kleurrijke blokhutten. Aan de Zweth is er genoeg te beleven en ligt heerlijk centraal tussen het Westland en Midden-Delfland in.

Meer informatie over Minicamping Zwetzone
Hoeve Bouwlust - wood lodges

Op bezoek bij de boer

Bij Hoeve Bouwlust kan je terecht voor streekproducten uit Midden-Delfland, ambachtelijk gemaakt ijs en verse melk. Een bezoekje hier is een feestje voor jou en de kinderen. Je kan hier overnachten in een van de blokhutten, ravotten in de speeltuin, de boer helpen met de koeien, een leuke escaperoom doen of met z’n allen boerengolfen.

Meer informatie over Hoeve Bouwlust

Eten, drinken, slapen

Terug in de tijd bij deze bijzondere Buytenplaets. Een prachtige bed & breakfast en (take away) restaurant aan de rand van Rijswijk waar je heerlijk kunt ontsnappen aan alle drukte. Overnacht hier in prachtig uitziende kamers en met de natuur of de stad om de hoek kan je alle kanten op. Boek nu een overnachting voor later.

Meer informatie over De buytenplaets - Brasserie en B&B

Ontspanning in Midden-Delfland

Er is zoveel leuks in Midden-Delfland te beleven, wij helpen je graag op weg om dit allemaal te ontdekken. Dit gebied is perfect voor een dagje uit! Zo zijn er zijn diverse wandel- en fietsroutes en zijn er veel mogelijkheden om vanaf het water van het gebied te genieten.

Wandelroutes in Midden-Delfland

Ontspannen in de natuur

Heel Nederland wandelt! We hebben het (her)ontdekt en trekken graag onze wandelschoenen aan om te genieten van de natuur. Er zijn verschillende routes in Midden-Delfland. Zo kan je kiezen voor een ommetje, een dagtocht of een meerdaagse wandeling. Wat kies jij?

Wandelen in Midden-Delfland
families en kinderen varen

Op het water

Misschien is de pracht van dit mooie gebied wel het beste te beleven vanaf het water. De flora en fauna en het uitzicht op de polders komen goed tot hun recht. Er zijn tal van adresjes voor plezier op het water als de temperaturen weer stijgen. Wil je suppen, kanoën of varen?

Varen in Midden-Delfland
B&B Maasland - huurfietsen

Wind in je rug

In deze groene oase van rust kan je met de wind in je rug een korte of lange fietsroute volgen. Fiets van Delft naar Rotterdam of fiets rondom het gebied. Heb je lekkere trek gekregen? Dan kan je terecht bij verschillende eet-en drinkgelegenheden voor een to-go!

Fietsen in Midden-Delfland

Leuk om te doen in het voorjaar:

Proef de streek

Midden-Delfland staat bekend om haar boerenlandschap en streekproducten. Veel van deze producten kun je bij de boer zelf kopen of in een van de leuke streekwinkels. Kom erachter wie het maakt en hoe het smaakt en ontdek het vakmanschap en bevlogenheid van de streekproducenten.

Streekproducten adresjes

Take Away

Trek gekregen? Zolang de horeca nog niet is geopend, kunnen we terecht voor wat lekkers to go! Van hele diners, high tea’s tot een koffie en een broodje. Wil je weten waar je eten kan bestellen? Kijk dan even hier.

Take away!
Paviljoen de Zweth | Midden-Delfland

Leuke dingen doen

Samen of met het gezin eropuit? Huur een sloep, ga kanoën, samen survivallen of speel een potje minigolf. Geniet een keer van een Polderpicknick of doe samen een escaperoom! Bekijk hier het leuke aanbod.

Bekijk de activiteiten

Veilig verblijf in Midden-Delfland

Geniet van een veilig verblijf hier. Blijf thuis bij klachten en hou je aan de maatregelen. Kijk bij elke locatie naar aangepaste mogelijkheden, openingstijden, take away opties en ontdek de coronaproof gezinsuitjes. Er is meer mogelijk dan je denkt.

VOLG ONS OP INSTAGRAM

Deel jouw dagje uitje met #puuurmiddendelfland