Een ideale plek om je fiets- of wandeltocht aan Midden-Delfland te starten zijn de TOP’s (Toeristische Overstap Punten). 

TOP’s in Midden-Delfland

Een TOP is een ‘knooppunt’ waar diverse bewegwijzerde en niet bewegwijzerde fiets- en wandelroutes samen komen. Een TOP is goed bereikbaar per auto en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. In de nabije omgeving van de TOP is horeca te vinden, waar een fietsband opgepompt of geplakt kan worden en eventueel een oplaadpunt voor elektrische fietsen beschikbaar is. Hiermee is een TOP dus altijd een goed startpunt voor iedereen die van wandelen en fietsen houdt.

In Midden-Delfland kun je vertrekken vanuit  TOP Maasland en TOP Schipluiden. Ook vanuit TOP VlaardingenTOP Delft en TOP Wateringen kun je fiets- en wandeltochten door het Midden-Delflandgebied maken.

Meer informatie over TOP’s vind je op www.toproutenetwerk.nl.

avatar

Redactie

Het team van PUUUR Midden-Delfland.