Vanaf het water ervaar je de natuur anders. Huur een sloep. Spot een grutto.
Geniet van het uitzicht. En doe even helemaal niets. Dat mag en kan hier allemaal!

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende vaaractiviteiten.

3 aug
9:45
Header Rondje Zoet & Zout 2024
Vaar- en rijtocht met historische voer- en vaartuigen.
14 sep
9:45
Header Rondje Zoet & Zout 2024
Vaar- en rijtocht met historische voer- en vaartuigen.

Stap aan boord in Midden-Delfland. Verken het prachtige gebied vanaf het water en laat je meevoeren door een unieke beleving. Huur een elektrisch bootje en volg de uitgestippelde vaarroutes die je laten genieten van weidse uitzichten, bijzondere flora en fauna van de polder en de rustgevende ambiance van het water.

Voor wie op zoek is naar de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning, biedt een kanotocht of SUP een rustige manier om het water te verkennen. Voel de rust om je heen terwijl je actief peddelt en de serene schoonheid van het landschap op je in laat werken.

Wil je je laten varen terwijl jij geniet van de omgeving? Kies dan voor een ontspannende rondvaart door de polders. Laat je leiden door ervaren gidsen terwijl je het historische erfgoed van Midden-Delfland bewondert.

En als je op zoek bent naar een dag vol waterpret, biedt het huren van een sloep in Midden-Delfland de ideale oplossing. Vier speciale momenten, ontspan met dierbaren of geniet gewoon van de rustige geluiden van het water. Kies uit verschillende soorten sloepen, waaronder de fluisterboot die perfect past bij de serene omgeving van Midden-Delfland.

Varen in Midden-Delfland: Ontdek de serene rust en prachtige natuur