Om maximaal van de mooie natuur van Midden-Delfland te kunnen genieten, organiseert de Vlaardingse Fluisterboot van april tot en met oktober ca. anderhalf uur durende rondvaarten in een deel van dit prachtige natuurgebied; de Vlietlanden. Afvaarten zijn er op zaterdag-, zondag- en woensdagmiddag.

In stilte genieten van de natuur

Flora en fauna van de polder

De rondvaarten met de elektrisch aangedreven fluisterboot “Adante” maken een bezoek aan Midden-Delfland meer dan waard. Onze meevarende gids vertelt u over de unieke flora en fauna op het veen en legt uit hoe het fraaie polderlandschap is ontstaan.

Individueel of in groepsverband

Meevaren kan op individuele basis tijdens de reguliere afvaarten op zaterdag, zondag en woensdag. Daarnaast kunt u de “Andante” ook boeken voor bijvoorbeeld groepsvaarten.

Openingstijden

Vaarseizoen:  ca. tweede helft april tot – afhankelijk van het weer – de tweede helft van oktober.

Individuele afvaarten

  • Zaterdag / zon- en feestdagen  – 13:30 uur
  • Woensdagen en feestdagen – 14:30 uur

Arrangementen

Voor groepen is het ook mogelijk de fluisterboot af te huren. U kunt dan varen op een door u zelf gekozen tijdstip, behoudens tijdens de individuele vaarten. Arrangementen met een uitgebreid programma worden voor u op maat gemaakt.

Contact

Afvaartlocatie Vlaardingse Fluisterboot:
Tegenover het sport- en leisurecentrum “Polderpoort”
Watersportweg 11
3138 HD Vlaardingen

Tel.: 06 – 51 35 51 42
Dit nummer is beperkt bereikbaar en doorgaans alleen op dagen dat er wordt gevaren. Bij geen gehoor, spreek uw naam en telefoonnummer in en vermeld eventueel waarover u ons wilt spreken. Een van onze vrijwilligers belt u dan zo spoedig mogelijk terug. 

webmaster@vlaardingsefluisterboot.nl
www.vlaardingsefluisterboot.nl

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.