Dwars door de polders fietsen. Bepaal je fietsroute en ervaar Midden-Delfland op z’n best. De wind in de rug en het mooiste uitzicht om je heen. En dat allemaal om de hoek van waar je woont.

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende fietsactiviteiten.

29 jul
13:00
foto van stoelendansconcert in Midden-Delfland van het Delft Chamber Music Festival
Geniet van drie stoelendans van het Delft Chamber Music Festival in Midden-Delfland

Laat je betoveren door het serene Midden-Delfland, een oase van rust te midden van de bruisende Randstad. Hier ontvouwen zich uitgestrekte groene vergezichten en historische veenweidelandschappen die wachten om per fiets ontdekt te worden. Deze regio biedt een unieke ervaring voor liefhebbers van open ruimtes en weidse landschappen.

Fietsen is de perfecte manier om Midden-Delfland te verkennen. Terwijl je over paden en wegen peddelt, worden al je zintuigen geprikkeld door grazende koeien, zingende vogels en kabbelende waterwegen. Tegelijkertijd tekenen zich in de verte de contouren af van steden zoals Delft, Rotterdam en Den Haag.

De verscheidenheid aan fietsroutes in Midden-Delfland is verbazingwekkend. Maak gebruik van de Toeristische Overstap Punten (TOP), vele routes van onze partners en ervaar zelf hoe leuk de boodschappenroute is. Elk pad onthult nieuwe facetten van het landschap, variërend van pittoreske graslanden tot kronkelende waterwegen. Midden-Delfland is ook perfect voor e-bike liefhebbers. Geniet van de oversteek via de pontjesroute of ontdek de randen van Midden-Delfland.

Natuurlijk is het mogelijk om hier een weekend weg te verblijven in hotel of B&B. Huur een fiets en geniet!

Midden-Delfland is een perfect gebied om met de fiets te verkennen