Midden-Delfland ligt tussen de grotere steden Den Haag, Delft en Rotterdam. Hieronder vind je praktische informatie over de bereikbaarheid van het gebied.

getekende kaart van Midden-Delfland en de regio ligging rotterdam Delft Den Haag Westland

Met de fiets

Het gebied is het best bereikbaar met de fiets. Gelet op de aard van het gebied heeft het ook de voorkeur om Midden-Delfland op de fiets te ontdekken. Al fietsend ontdek je niet alleen de rust en de ruimte die het gebied te bieden hebben, je komt ook juist op die plekjes die met de auto niet bereikbaar zijn.

Voor meer informatie over fietsen verwijzen we je graag naar deze pagina.

Met het openbaar vervoer

Vanuit Delft rijdt EBS bus 33 vanaf het NS station in Delft, via Schipluiden en Maasland naar Maassluis. De reistijden zijn te vinden op www.9292.nl.

Vanuit Den Haag (omgeving CS of Hollands Spoor) kun je best eerst de trein naar het NS station in Delft nemen en vandaar EBS bus 33 richting Midden-Delfland. Voor overige locaties in Den Haag kijkt je best ook op www.9292.nl

Vanuit Rotterdam reis je of met de trein naar het NS Station Delft en stapt daar over op EBS bus 33 (zie hierboven bij Delft). Of je neemt de trein naar Station Schiedam, neemt daar EBS bus 456 richting Naaldwijk en stapt bij halte Maasland Viaduct over op EBS bus 33 richting Delft. Voor alle informatie over reistijden, kijk je op www.9292.nl.

Met de auto

Midden-Delfland bereik je via afrit 13 op de A4 (Den Hoorn). Via de N223 rijd je door naar het kleinste dorp van Nederland (’t Woudt) of je neemt de N468 en rijdt door richting Schipluiden en Maasland.

Via afrit 7 op de A20 (Maassluis) kom je uit in Maasland en kun je het gebied vanuit de zuidelijke kant ontdekken.

Op twee verschillende locaties in Midden-Delfland (Schipluiden en Maasland) zijn TOP’s (Toeristische Overstap Punten). Deze zijn ideaal om de auto te parkeren en op de eigen fiets vervolgens van het gebied te genieten. Meer informatie over deze TOP’s vind je hier.