Proef het landschap!
In Midden-Delfland, op de grens van Delft, Den Haag en Rotterdam, kan je genieten van vakmanschap. Ontdek een wereld waar lokaal niet alleen een woord is, maar een belofte van kwaliteit en authenticiteit. Geen onnodige toevoegingen: het is allemaal PUUUR.

Proef het vakmanschap

Midden-Delfland kun je niet alleen beleven, je kunt het ook proeven. In het open en groene landschap van Midden-Delfland zijn boeren dagelijks bezig om de mooiste en lekkerste streekproducten te maken zonder allerlei toevoegingen. In een reeks van zeven gesprekken met boeren uit Midden-Delfland rond het thema ‘Proef Midden-Delfland’ vertellen zij over hun vakmanschap.

Proef het vakmanschap

In Midden-Delfland komt de smaak van de natuur tot leven in een scala aan verleidelijke streekproducten. Ontdek een wereld waar lokaal niet alleen een woord is, maar een belofte van kwaliteit en authenticiteit. In Midden-Delfland worden streekproducten met liefde en passie gekoesterd door boeren die al generaties lang hun vakmanschap doorgeven.

Wat maakt Midden-Delfland’s streekproducten zo bijzonder? Het is de nauwe band tussen mens en land, tussen de oogst en je bord. Deze producten reizen niet ver voordat ze in jouw handen belanden, wat betekent dat de versheid en de heerlijke smaak behouden blijven.

Ontmoet de makers en hun vakmanschap. Fiets de boodschappenroute of tap zelf je rauwe melk. Neem een kijkje bij de boer en koop wat lekkers in hun boerenwinkel. Bezoekers fietsen gerust om voor een lekker stuk kaas uit Midden-Delfland. Beleef de echtheid van het gebied in elke hap!

Ontdek de puurheid van verse melk, romige kaas en bijzonder vlees – rechtstreeks van de lokale boerderijen naar jouw tafel.