Stichting BoereGoed heeft ten doel: het bevorderen van lokale, korte voedselketens als basis voor het bieden van werkervaringsplaatsen, gelegenheid tot ontmoeten en voor het stimuleren van duurzame samenwerking in deze ketens.

‘BoereGoed, Goed voor Mensen!’

FarmShop

BoereGoed koppelt lokale telers aan de lokale markt. Zo zijn er in de omgeving 4 locaties waar een BoereGoed FarmShop is. De FarmShops van BoereGoed worden een aantal keer per week voorzien van vers geteelde producten, welke voor een groot deel uit de BoereGoed kas afkomstig zijn. Telers die zijn aangesloten bij BoereGoed nemen het andere deel voor hun rekening. Zo zijn de producten van BoereGoed lokaal geteeld en/of biologisch.

Onze FarmShops zijn door de hele regio te vinden. Er zijn er al een heleboel, dus is er altijd een FarmShop bij jou in de buurt. Je kunt hier gezonde en verantwoorde streekproducten voor een eerlijke prijs kopen.

Doelstelling

Bij BoereGoed werken mensen samen aan de teelt en verkoop van gezonde voeding en vooral om elkaar te helpen in werk en samenleving. BoereGoed biedt een plaats voor iedereen. Mensen helpen elkaar, leren van elkaar, mogen zich zelf zijn.

De stichting ondersteunt deelnemers in lokale, korte ketens door het samen ontwikkelen en overdragen van kennis, kunde en ervaring en het ontwikkelen van innovatieve ketenmodellen met een gelijkwaardige, eerlijke waardeverdeling tussen partijen.

Voorts wil de stichting de meerwaarde uitdragen van gezonde en duurzame voeding en van kansen voor zoveel mogelijk mensen op een zinvolle deelname in arbeid en samenleving, alsook participatie van burgers en consumenten bij de stichting stimuleren.

boerengoed logo

Openingstijden

Woensdag 13:00-17:00 uur
Donderdag 10:00-17:00 uur
Vrijdag 10:00-17:00 uur
Zaterdag 9:00-15:00 uur

Contact

Opstalweg 21a
2671 LX Naaldwijk
navigeer naar: Opstalweg 21

Tel: 0174 725 205

info@boeregoed.nl
www.boeregoed.nl/farmshops

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.