Slapen in stilte en wakker worden in stilte.
Ervaar het in een B&B, hotel, vakantiehuisje of op de camping.
In Midden-Delfland vind je allerlei fantastische overnachtingsmogelijkheden.

Jouw vakantie in Midden-Delfland

Ontdek de leukste vakantieadressen in Midden-Delfland en ontdek dit heerlijke gebied. Ga bij de boer op bezoek, proef bijzondere streekproducten, heb plezier op het water of geniet in een van de dorpskernen. Vier jouw vakantie, weekendje weg of micro-avontuur hier zoals jij wil.

Leuke routes door Midden-Delfland

Dwars door de polders fietsen, wandelen of varen. Bepaal je route en ervaar Midden-Delfland op z’n best. De wind in de rug, deinend op het water of met (gehuurde) e-bike genieten van het uitgestrekte uitzicht midden in de Randstad.

Ommetje Midden-Delfland
Ontdek heerlijke fietsroutes. Van stad naar polder, de boodschappenroute of de Delflandse trekvaart route. Benieuwd naar het aanbod, lees hier verder.
De rust. De ruimte. Het uitgestrekte landschap. Wandelen is hier heerlijk. Vind hier jouw wandelroute en strik je veters. Lees gauw verder.
vader met 2 kinderen in een s-sloep in midden-delfland varen zon zomer
Vanaf het water ervaar je de natuur anders. Huur een sloep. Spot een grutto. Geniet van het uitzicht. En doe even helemaal niets. Ervaar het zelf.

Zien & Doen in Midden-Delfland

Dit is Midden-Delfland

Wees welkom in Midden-Delfland! Het Midden-Delflandgebied is een open veenweidegebied tussen de steden Delft, Rotterdam en Den Haag in. Het is een grote, groene oase van rust.

Dit is Midden-Delfland
Hoeve Bouwlust | Midden-Delfland

Lekkere trek

Als je Midden-Delfland gaat ontdekken, dan krijg je vanzelf trek in wat lekkers. Fiets of wandel vanaf je vakantieadres naar deze leuke eet-en drinkgelegenheden.

Eten & drinken
wit fotoframe op palen in een weiland in Midden-Delfland

Volg je gevoel

Laat je zintuigen leiden! Heb je zin in nostalgie, iets avontuurlijks of ontspan je liever? Het kan hier allemaal. Volg je gevoel en ontdek Midden-Delfland.

Start met een gevoel