Voor iedereen die het Midden-Delflandgebied wil verkennen, is er de handige recreatiekaart ‘Stilte naast de Stad’. De handige vouwkaart is een gezamenlijk initiatief van de Midden-Delfland Vereniging en ANV Vockestaert.

Informatieve plattegrond

Tussen de steden Delft, Vlaardingen, Schiedam en de kassen van het Westland ligt het oudste poldergebied van Zuid-Holland: Midden-Delfland. Voor veel bezoekers een verrassende ontdekking. Je vindt hier naast de drukte van de stad alle ruimte voor rust en ontspanning.

Zin om dit gebied te ontdekken? De recreatiekaart toont je leuke adressen voor eten & drinken, streekwinkels, uitjes in de polder, bootverhuur, rondvaarten, boerderijen of bijzondere overnachtingslocaties. Op de plattegrond zijn ook alle fietsknooppunten opgenomen, dus de kaart is ook nog eens ontzettend handig.

(De informatie over de locaties op de kaart is in het Nederlands en Engels).

Gratis verkrijgbaar

Papieren versie

De ‘Stilte naast de Stad’ vouwkaart is gratis en op afspraak af te halen bij Vockestaert (info@vockestaert.nl, 015-3807112 of de Midden-Delfland Vereniging (secretariaat@middendelflandvereniging.nl, 06-42105407).

Of via vockestaert.nl en de webshop van de Midden-Delfland Vereniging.

Ook zijn ze gratis verkrijgbaar bij alle deelnemende ondernemers en toeristische punten en VVV’s in de regio.

Digitale versie

Via deze link kun je handig een digitale versie van de recreatiekaart downloaden.

De recreatiekaart is tot stand gekomen door samenwerking met PUUUR Midden-Delfland en met een financiële bijdrage van beheerstichting Loswal “De Bonnen” en Fonds Schiedam Vlaardingen e.o..

plattegrond vouwkaart recreatiekaart midden delfland stilte naast de stad
Stilte naast de Stad recreatiekaart
Roos Dijkshoorn met haar winnende foto

Fotowedstrijd

Eind vorig jaar is een fotowedstrijd uitgeschreven voor kinderen tussen 10 en 12 jaar oud over ‘jouw’ Midden-Delfland. De winnende foto, gemaakt door Roos Dijkshoorn uit Maasland, en de beste foto’s van andere fotografen zijn op de kaart opgenomen.

avatar

Redactie

Het team van PUUUR Midden-Delfland.