Van ontspannen op de camping tot genieten van een heerlijke boerenlunch. En van genieten in één van de appartementen tot de spanning in de Escape Room. Hoeve Bouwlust is er voor iedereen.

Genieten, ontdekken en beleven op Hoeve Bouwlust

Historie

Boerderij Bouwlust stamt uit de 18e eeuw. Sinds 1821 woont familie de Vette op de boerderij en is de locatie al bijna 200 jaar oud. Al generaties lang gaat de boerderij van vader op zoon. In 1965 werd zoon Piet de Vette boer. Toen zijn oudste zoon Quirien van de landbouwschool af kwam werd een maatschap gevormd. Samen met zijn vrouw Wil werd hij in 1999 eigenaar. Sindsdien hebben Quirien en Wil de Vette de boerderij langzaam getransformeerd tot een bourgondische locatie voor feesten, activiteiten en ontspannen overnachten. Hun zoon Peter, alweer de zevende generatie De Vette’s, zet deze ontwikkeling vol enthousiasme door. Samen met zijn ouders ontplooit hij elk jaar weer nieuwe initiatieven om te zorgen dat Hoeve Bouwlust voorop blijft lopen.

Melkvee

Quirien en Wil de Vette stopte in 1999 met het melken van koeien, zodat zij zich volledig konden richten op de recreatie-activiteiten. Bij zoon Peter bleef het echter kriebelen. In 2015 begon hij met het melken van een paar koeien. Dat beviel zo goed dat het aantal melkkoeien gestaag toenam. De melk van onze koeien wordt verwerkt door de lokale melkcoöperatie Delflandshof, een initiatief van lokale boeren! In 2016 werd er zelfs een melkrobot van Lely geïnstalleerd in de melkstal. De koeien bepalen sindsdien helemaal zelf wanneer ze gemolken willen worden en genieten, terwijl de robot hen automatisch melkt, van een heerlijke maaltijd die precies op de individuele koe is afgestemd. Benieuwd hoe dat werkt, zo’n melkrobot? Iedereen is van harte welkom om te komen kijken in de melkstal!

Overnachten op Hoeve Bouwlust

Geniet van de rust en ruimte op de camping, in een knusse Woodlodge of in één van de vakantiehuisjes!
Hoeve Bouwlust biedt je alle rust en ruimte om ontspannen te overnachten in een natuurlijke, groene en unieke omgeving. Geniet van een welverdiende vakantie in een eigen caravan of tent op de populaire rustieke camping.

Liever ontspannen in een bestaande accommodatie? Ontdek de knusse landelijk ingerichte Wood Lodges. Het gevoel van kamperen met de sfeer van een authentieke houten trekkershut.

Of kies voor één van de vier gezellige vakantiehuisjes. Een riant woonoppervlak, verdeeld over twee verdiepingen, zorgen voor alle ruimte die je nodig hebt om even helemaal tot rust te komen.

Openingstijden

April t/m september.
08:30 – 20:30 uur.
Zondag tot 19:30 uur.
(keuken geopend tot 19:30)

Oktober t/m maart.
09:00 – 17:00 uur.
Zondag gesloten.
(keuken gesloten)

Feesten & activiteiten zijn van dinsdag t/m zondag mogelijk op afspraak tot uiterlijk 22:00 uur.

Contact

Hoeve Bouwlust
Familie de Vette
Oostgaag 31
3155 CE Maasland

Tel.: 010 59 12 775
Bellen tijdens kantooruren a.u.b.
(ma t/m vrij tussen 09.00-17.00)

info@hoevebouwlust.nl
www.hoevebouwlust.nl

Volg deze partner op Instagram

[elfsight_instagram_feed id=”12″]