Ontdek in een bijzondere hooiberg “De Bonte Beestenboel van Bouwlust”, een Escape Room speciaal voor kinderen en families met kinderen.

Escape Room voor kinderen

‘De Bonte Beestenboel van Bouwlust’ is een hele bijzondere hooiberg, waarin veel boerderijdieren gezellig samenleven, zoals Mevrouw Tok, Ulrich de Uil, Ferdinand de Fazant en Petra de Paauw. Meestal is het in deze bijzondere hooiberg heel gezellig, maar een paar nachten geleden was dat helaas anders. Tijdens een heftige storm, waaide het ook in deze bijzondere hooiberg zo hard, dat de eieren van Mevrouw Tok door de hele hooiberg verspreid werden. Hoewel de bewoners van ‘De Bonte Beestenboel van Bouwlust’ heel hard gezocht hebben, zijn de eieren van Mevrouw Tok nog altijd verdwenen. Kom jij snel helpen om de eieren te vinden en terug te brengen naar mevrouw Tok?

Altijd succes

Escape Rooms kennen meestal een tijdslimiet van 60 minuten, waarbij het doel is om binnen die tijd te ontsnappen. Lukt dat niet, dan heb je als groep gefaald.
 Hoeve Bouwlust doet het net even anders. Ook hier is de streeftijd 60 minuten, maar falen kan niet. Daar zorgt de boer of boerin voor, die met jullie mee de Escape Room in gaat. Lukt het jullie om zonder hulp eerder dan na 60 minuten alle puzzels op te lossen, dan is dat natuurlijk heel erg knap. Maar heb je wat hulp nodig, dan zorgt de boer of boerin voor handige tips, zodat ook jullie uiteindelijk alles oplossen!

Je boekt deze activiteit op de site van Hoeve Bouwlust.

Andere familieuitjes

Deze familieuitjes vind je vast ook leuk!