Voor overnachten bij Hoeve Bouwlust kun je kiezen uit de rustieke camping, Wood lodges of vakantiehuisjes. En dat allemaal in een unieke, open en groene omgeving.

Op Hoeve Bouwlust hoeven kinderen zich geen moment te vervelen. Er is een vrij toegankelijke speeltuin met diverse speeltoestellen, een mega grote houten speel-trekker, boerenspeurtocht. Daarnaast zijn er heel veel kinderactiviteiten te boeken.

Kamperen

De camping van Hoeve Bouwlust biedt 40 toerplekken. Vanuit Maasland is het een heerlijke plek om het prachtige Midden-Delfland te ontdekken.

Wood Lodges

De Wood Lodges van Hoeve Bouwlust zijn rustiek en landelijk ingerichte accommodaties. De houten huisjes hebben eigen sanitair en staan aan de rand van de rustieke camping.

Vakantiehuisjes

De vakantiehuisjes bestaan uit appartementen die volledig zijn ingericht, met een woonkamer met zithoek en eethoek en twee slaapkamers met ieder twee eenpersoonsbedden.

Andere familieuitjes

Deze familieuitjes vind je vast ook leuk!

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende familie activiteiten.

26 jun
Kom naar de gezellige Haringparty bij Brasserie Oostgaag!
9 jul
15:00
Vaar of loop mee met de Fanfare op de Hoornse Vaart. Dorpsband De Maxima's heeft speciaal hiervoor een aantal nummer geschreven.
16 jul
13:00
poldertocht voor kinderen
Maak kennis met (polsstok)slootjespringen in de polder!