Échte delflandse boerenZuivel is het zuivelmerk van vijf Midden-Delflandse kringloopboeren. Hun koeien grazen van voor- tot najaar op de oer-Hollandse veenweiden tussen Rotterdam en Den Haag.

Puur, lekker en dichtbij: dat proef je terug in onze échte boerenzuivel

Kringloopboeren

Kringloopboeren houden rekening met de natuur. Zij zorgen voor een gezonde bodem vol leven. Dat is de beste basis voor kruiden- en mineraalrijk grasland. Koeien die hiervan eten, hebben minder krachtvoer en medicijnen nodig. Daar zorgt de natuur zelf wel voor.

Local-to-local

Échte delflandse boerenZuivel wordt ambachtelijk bereid in een kleinschalig zuivellokaal in Maasland. De flessen gaan ‘loeivers’ naar verkooppunten in de zuidelijke Randstad. Local-to-local is ons uitgangspunt. Want wat van dichtbij komt, kun je zelf controleren op kwaliteit en duurzaamheid. Van koe tot ontbijttafel: dit is zuivel met de minste transportkilometers.

Openingstijden

Meer weten over échte Delflandse boerenZuivel? Of geïnteresseerd om onze streekmelk, karnemelk en streekyoghurt in het winkelassortiment op te nemen? Neemt u dan contact met ons op.

Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur via telefoonnummer 06 301 548 75. Of stuurt u ons een mail via info@delflandshof.nl

Wij streven ernaar om nog dezelfde dag, maar uiterlijk binnen 24 uur, uw mail te beantwoorden.

Contact

Voor verkoopadressen klik je hier

Heb je vragen? Bel of stuur een e-mail:
Tel.: 06-30154875

info@delflandshof.nl
www.delflandshof.nl

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.