U wilt een feestavond die u nooit zult vergeten? Op de Buitenplaats in Vlaardingen kunt u alle kanten op. Deze veelzijdige herenboerderij is DE locatie voor uw feest. De Buitenplaats in Vlaardingen is een geweldige feestlocatie vlakbij Rotterdam. Perfect bereikbaar, eigen parkeergelegenheid en geschikt voor zowel kleinere als grote groepen.

Buitenplaats Vlaardingen is de feestlocatie

De traditionele stal is omgetoverd tot een sfeervolle feestlocatie met een lange bar, feestverlichting, muziekinstallatie en verlaagde dansvloer. Deze schitterende locatie biedt ruimte voor circa 300 personen. Grotere groep? Geen probleem. De glazen hooiberg is door middel van een corridor met de stal verbonden en biedt ook nog eens ruimte aan circa 90 personen. Kortom; zowel voor kleine als grote feesten kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een knalfeest met een DJ of een themafeest. Buitenplaats Vlaardingen is de feestlocatie bij uitstek. Rolstoel vriendelijk, goed bereikbaar en geschikt voor jong en oud.

Trouwen & beloven

Op zoek naar een trouwlocatie in Vlaardingen? Je bruiloft op een betoverende trouwlocatie midden het groen? Een ontspannen en gemoedelijke sfeer waar je de vogeltjes hoort fluiten? Een trouwlocatie met het ‘WAUW’ effect? Maak kennis met Buitenplaats Vlaardingen, één van de mooiste en de groenste trouwlocaties van Zuid-Holland.

Jullie trouwdag moet een dag zijn om nooit te vergeten, zowel voor het bruidspaar als voor de gasten. Nietwaar? Buitenplaats Vlaardingen heeft alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Een buitengewoon bijzondere locatie, uitstekende horeca, gemoedelijk personeel met oog voor de gasten en ruim 30 jaar ervaring in het organiseren van bruiloften. We verzorgen de dag tot in de puntjes en natuurlijk helemaal naar jullie wensen. Trouwen in een hooiberg óf een ceremonie in onze fantastische boomgaard, dat is écht uniek! Zowel voor kleine als grote groepen zijn er verschillende mogelijkheden en ruimten beschikbaar. Buitenplaats Vlaardingen is rolstoelvriendelijk en ook de kleinere gasten vermaken zich hier altijd uitstekend.

Officiële trouwlocatie

Bruidsparen kunnen elkaar het ‘ja’ woord geven op de Buitenplaats in Vlaardingen. Gemeente Vlaardingen heeft de Buitenplaats aangewezen tot officiële trouwlocatie. Dit betekent dat jullie gehele bruiloft kan plaatsvinden op één locatie! Jullie trouwceremonie in onze boomgaard? Dat kan! Afhankelijk van jullie wensen en het aantal gasten kan het feest plaatsvinden in één van de hooibergen óf in de stal. De hooibergen bieden plaats voor circa 50 personen, waar de stal ruimte biedt voor circa 300 personen. Beide locaties zijn voorzien van de benodigde faciliteiten als toiletten, een bar en een eigen terras.

Diner of buffet

Bij Buitenplaats Vlaardingen heeft u keuze uit verschillende diner buffetten. Of het nou gaat om een bruiloft, een feest of een bedrijfsuitje, de door Buitenplaats Vlaardingen samengestelde diner buffetten vallen altijd in de smaak!

Verschillende soorten: Wij hebben buffet arrangementen het normale buffet is gewoon van alles en nog wat we hebben een Italiaans buffet en een stamppot buffet. Ook hebben wij een drie-gangen diner en dagschotels.

Andere groepsuitjes

Deze groepsuitjes vind je vast ook leuk!

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende groepsactiviteiten.