Centraal gelegen in het natuur- en recreatiegebied Midden-Delfland ligt Buitenplaats Vlaardingen. Door de authentieke uitstraling, de historisch aangelegde tuin en de boomgaard, is deze landelijke locatie uitermate geschikt voor uw bruiloft, feest, bedrijfsuitje of ander evenement.

Een authentieke herenboerderij voor bijzondere momenten

Buitenplaats Vlaardingen

Midden ‘in het groen’ ontbijten, lunchen of BBQ-en? Dat kan bij Buitenplaats Vlaardingen. Wij bieden verschillende ontbijtbuffetten aan die u bijvoorbeeld met een picknickmand in de boomgaard kunt nuttigen. Een bijzonder moment vindt u bij Buitenplaats Vlaardingen!

Borrelen en vieren                                                          

Iets te vieren? Buitenplaats Vlaardingen is de locatie voor bijzondere momenten.  Van ambachtelijke High Tea’s & High Wine’s tot een gezellige verjaardag buiten de deur! Geschikt voor groepen vanaf 15 personen.

Trouwen en beloven

De mooiste dag van je leven op een uniek plekje midden in het groen? Buitenplaats Vlaardingen is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Vlaardingen. Wij ontzorgen van A tot Z.

Vergaderen en trainen

Geïnspireerd door de natuur kom je tot bijzondere resultaten. Vergader zonder muren en geef je geest de vrije ruimte! Laat je verrassen door de veelzijdigheid van Buitenplaats Vlaardingen.

Bedrijfsuitjes en events

Met ruim 2,5 ha bosgebied als outdoor terrein en meerdere unieke ruimtes is Buitenplaats Vlaardingen de evenementenlocatie bij uitstek. Van actieve bedrijfsuitjes, workshops tot een feestavond.

Openingstijden

De evenementenlocatie Buitenplaats Vlaardingen is alleen geopend op afspraak / reservering. Wij zijn geen restaurant maar een evenementenlocatie voor borrels, bruiloften, feestjes, partijen en bijvoorbeeld bedrijfsuitjes.

Contact

Buitenplaats Vlaardingen
Zuidbuurt 85
3132 KA Vlaardingen
Tel.: 010-4359222

info@buitenplaatsvlaardingen.nl
www.buitenplaatsvlaardingen.nl

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.