Op zoek naar een vergaderlocatie in Vlaardingen? Of het nu gaat om een brainstormsessie, een vergadering of andere bijeenkomst. Buitenplaats Vlaardingen ligt midden in het groen en is een unieke en inspirerende locatie. Ontdek de uitstekende vergaderzalen die prikkelen tot prestaties. De goed verzorgde vergaderarrangementen en actieve vergaderbreaks maken de bijeenkomst tot een succes.

Vergaderingen en trainingen midden in het groen

Zonder gecompliceerd en ingewikkeld te doen zal het een ieder duidelijk zijn dat de soort locatie en aanwezige sfeer elementen zijn die het resultaat van een bijeenkomst beïnvloeden. Dit vraagt dan ook om een zorgvuldige benadering en een goede keuze. Onze ervaring en expertise draagt ertoe bij dat er een optimale mix en een goed advies kan worden afgegeven.

Vergaderzalen

De Gruttozaal bevindt zich op de eerste etage van de herenboerderij. De bovenkamers in de herenboerderij zijn verbouwd tot zakelijke vergaderzalen waar u authentiek en in volledige rust kunt vergaderen. De Gruttozaal is circa 32 vierkante meter en biedt ruimte voor 16 tot 30 personen afhankelijk van de opstelling.

De Kievitzaal is circa 40 vierkante meter en biedt ruimte voor 18 tot 35 personen afhankelijk van de opstelling.

Bedrijfsuitje

Buitenplaats Vlaardingen is ook uitermate geschikt voor een compleet bedrijfsuitje. Kijk hier voor meer informatie.

Andere groepsuitjes

Deze groepsuitjes vind je vast ook leuk!

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende groepsactiviteiten.