U wilt een bedrijfsuitje die u nooit zult vergeten? Buitenplaats Vlaardingen is de uitgelezen locatie voor de organisatie van uw bedrijfsuitje. Waarom? Omdat we naast prachtige horecalocaties ook een eigen activiteitenterrein hebben in ons bosgebied.

Bedrijfsuitjes bij Buitenplaats Vlaardingen

Een geweldige locatie voor uw groepsuitje. En dat zó dicht bij Rotterdam. Perfect bereikbaar, eigen parkeergelegenheid en geschikt voor zowel kleinere als grote groepen.

Bedrijfsuitjes die u bij ons op locatie zou kunnen doen:

Beach games, kookworkshop, slag bij vlaardingen, expeditie robinson, outdoor experience, dakar rally, reis door de tijd, olympisch spel, typical english, bedrijfssportdag, outdoor adventure, wandeling in de natuur, teambuilding bedrijfsuitje, indoor challenge, maatwerk uitje, happen en trappen, brandweersurvival.

Workshops die wij geven zijn:

Yoga, mountainbike, make-up, fotografie, schermen, percussie, cocktail, golfclinic en een workshop handboogschieten.

Vergaderen

Of het nu gaat om een brainstormsessie, een vergadering of andere bijeenkomst. Buitenplaats Vlaardingen ligt midden in het groen en is een unieke en inspirerende locatie. Ontdek de uitstekende vergaderzalen die prikkelen tot prestaties. De goed verzorgde vergaderarrangementen en actieve vergaderbreaks maken de bijeenkomst tot een succes. Kijk hier voor meer informatie.

Andere groepsuitjes

Deze groepsuitjes vind je vast ook leuk!

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende groepsactiviteiten.