Vergaderruimte bij Melkveebedrijf Gravesteijn

‘Koetastisch’ ligt midden op ons biologisch melkveebedrijf en bestaat uit 2 ruimtes (De Zwaluw en Het Boerenland) die verhuurd kunnen worden voor vergaderingen, trainingen, workshops en presentaties.

‘Koetastisch’ is van alle gemakken voorzien en per dag is er één gezelschap in ‘Koetastisch’, ongeacht of er 1 of 2 ruimtes geboekt worden. Alle privacy dus!

Nieuwsgierig geworden naar ‘Koetastisch’ en de mogelijkheden hiervan? Ga naar onze website, stuur een mail, bel of kom gerust langs.

Bereikbaarheid

Onze vergaderlocatie is mooi landelijk gelegen en nabij snelweg A13, tussen Rotterdam en Den Haag en vlakbij Delft. Er is ruime parkeergelegenheid en een prachtig uitzicht over ons land waarbij de koeien zoveel mogelijk buiten lopen. Tevens is onze ruimte rolstoeltoegankelijk.

Reserveren

‘Koetastisch’ kun je per dagdeel huren. Normaal is er plaats voor 2 tot 12 personen. Beamer, flipover op verzoek bij te boeken. Prijzen zijn inclusief koffie, thee en water. Optioneel verse cake, fris, lunch. Heeft u een ander verzoek of wens? Vraag het ons gerust, wij denken graag met u mee!

Omgeving

Is het even tijd voor een pauze? Maak dan gerust een wandeling over de boerderij of boek een wandeling met de boer erbij. Zo komt u meer te weten over onze boerderij, de omgeving, onze visie en waar wij voor staan.

Contact

Heeft u interesse? Wilt u een vrijblijvende offerte? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Andere groepsuitjes

Deze groepsuitjes vind je vast ook leuk!

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende groepsactiviteiten.